Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobiroller

Meizu 18 Serisinin Sürpriz Devam Modelleri Geliyor

Meizu 18 serisi görünüşe bakılırsa genişleyecek. Son gelişmeler akıllı telefonların devam modellerinin geleceğini gösteriyor.

Meizu 18 serisi tanıtıldı tanıtılmasına, fakat telefonlar daha sonra bir anda ortadan kayboldular. Çin’de sınırlı sayıda satışa sunulan Meizu 18 ve 18 Pro’yu küresel çapta yaygın şekilde ne yazık ki göremedik.

Gelen bilgiler markanın 18 serisinin çabuk unutup devam modelleri üzerinde çalıştığını gösteriyor. Yılda genellikle iki amiral gemisi telefon duyuran Meizu, 2022 ile birlikte bu stratejisinde değişikliğe gidiyor.

Hatırlayacak olursanız ağustos ayı başında iki yeni Meizu telefon Çin’de TENAA belgelendirme kuruluşu tarafından onaylandı. Şimdi güvenilir bir kaynak söz konusu telefonun Meizu 18 ve 18 Pro’dan daha güçlü olacağı iddiasında bulunuyor. Meizu 18 modellerinde Snadpragon 888 yonga seti kullanıldı. Daha güçlü olacağı iddia devam modelde Snapdragon 888 Plus’ın kullanılacağı anlamına geliyor.

Burada bize göre asıl ilgiyi diğer model çekecek. Zira bu modelde Snapdragon 870 ya da MediaTek Dimensity 1200 işlemcilerinden birinin kullanılacağı iddia ediliyor. Bu durumda telefon çok daha rekabetçi bir fiyattan çıkış yapacak.

Yeni Meizu telefonların isimlerinin ne olacağını henüz bilmiyoruz, ancak birkaç tahminimiz var. Meizu, bu yılın ilk çeyreğinde duyurduğu Meizu 18’i belirli noktalarda yenileyip Meizu 18s veya Meizu 18T isimlendirmelerinden birini kullanabilir. Meizu yeni bir strateji ile tamamen farklı bir isimlendirme altında da yoluna devam edebilir. Bekleyip, görelim. Yakın zamanda telefonlara dair daha fazla ayrıntı ortaya çıkacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu