Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerSamsungTeknoloji

Şimdi de Samsung; iPhone 12’nin olmayan adaptörü ile dalga geçiyorlar!

Amerika merkezli Apple’ın yeni iPhone 12 serisinde şarj cihazı ve kulaklık bulundurmaması, şimdi de Samsung tarafından “ti”ye alındı!

Dört farklı model ile iPhone 12 serisini oluşturan Apple, karbon salınımını %39 oranında azaltacağını açıklayarak kutulardan şarj cihazını ve Earpod‘ları çıkardı. Doğayı korumak amacıyla böyle bir adım attığını söyleyen şirket, gerek insanlar tarafından, gerekse şirketler tarafından alaya alınmaya devam ediyor. Dün Xiaomi, attığı tweet ile Apple’a sataşırken, şimdi de Samsung’un yaptığı paylaşım viral oldu. Samsung, iPhone 12 serisinin şarj cihazsız gelmesine biraz da espritüel yaklaştı.

Resmi Facebook hesabından yaptığı paylaşımda en iyi kamera performansı, batarya, performans, bellek ve 120Hz ekranların Samsung cihazlarında bulunduğunu belirten Samsung, eklediği görsel ile de iPhone 12’yi “ti”ye aldı. Bir gün öncesinde de Xiaomi iki farklı paylaşım ile Apple’ın üstüne giderken, diğer firmaların bu gelişmelere nasıl karşılık vereceği bilinmiyor.

Yaptığı paylaşımların birini video halinde atan Çinli şirket, Mi 10T‘nin kutusundaki şarj cihazına dikkat çekti. Kutunun kapağı açıldığında karşımıza çıkan şarj adaptörü, “Endişelenmeyin, Mi 10T Pro’nun kutusundan hiçbir şeyi eksiltmedik.” notuyla birleştiğinde birçok insanın yüzü gülümsedi.

Hemen arkasından, resmi Twitter hesanından attığı trol tweet’ine ”Günaydın MiFans” ile başlayıp, daha sonra ise” bugün akıllı telefonlarımızın kutuda şarj cihazı olmadan geldiğini hayal ettik. Kabus gibiydi ” sözleriyle bitiren Xiaomi, bu konuya en çok değinen şirket oldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu