AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Ultra Dayanıklılık Testini Geçebildi mi?

Galaxy S23 Ultra dayanıklılık testleriyle ünlü JerryRigEverything adlı YouTube kanalının konuğu oldu. Telefon bakalım ne kadar dayanabildi.

Henüz tanıtılan birçok telefonun yaşadığı akıbeti Galaxy S23 Ultra da yaşadı. Amiral gemisi telefon dayanıklılık testleriyle ünlü JerryRigEverything adlı YouTube kanalının konuğu oldu. Uygulanan çizilme, yakma ve bükme testleri karşısında Galaxy S23 Ultra nasıl bir dayanıklılık sergiliyor izleyelim.

Zack Nelson, Galaxy S23 Ultra’nın ambalajının %100 geri dönüştürülmüş kağıttan yapıldığını vurgulayarak videoya başlıyor. Arkasındaki kalın yazı, cihazın rengi için ‘doğal boya’ kullanıldığını gösterirken, arka bölümdeki panel de yine yüzde 23 oranında geri dönüştürülmüş camdan oluşuyor.

Galaxy S23 Ultra Dayanıklılık Testinde

Gelelim testlere, Galaxy S23 Ultra’da çizilmeler altıncı seviyesinde sonra başlıyor. Yedinci seviyede daha derin çizikler oluşuyor. Benzer bir dayanıklılık seviyesi hem geçen yılki S22 Ultra hem de hem de mevcut birçok amiral gemisi telefonda zaten karşımıza çıkıyor.

Zack, geçen yıla göre kamera tarafındaki gelişmelerden bahsederek ekranı yakma testine başlıyor. 60 saniye boyunca yanan AMOLED ekranda pikseller zarar görmezken, ekran kısa bir süre sonra eski haline dönüyor. Ve merakla beklenen bükme testinde sırada. Videodan da göreceğiniz üzere S23 Ultra bükme testini de başarıyla geçiyor.

Galaxy S23 Ultra tanıtılır tanıtılmaz ülkemizde ön sipariş almaya başladı. Fiyatlar şu şekilde:

  • 8 GB Ram + 256 GB Dahili Depolama: 40.999 Türk Lirası
  • 12 GB Ram + 512 GB Dahili Depolama: 43.999 Türk Lirası
  • 12 GB Ram + 1 TB Dahili Depolama: 48.999 Türk Lirası

Ön siparişe özel S23 Ultra modelleriyle Galaxy Watch 5 Pro hediye edilirken, Samsung ayrıca daha düşük depolama birimi sipariş edenlere bir üst versiyonun gönderimini sağlıyor. Yani 256GB’lık modeli sipariş ettiğinizde size 512GB’lık model gönderilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu