Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Max 3 Android 10 güncellemesi nihayet yayınlandı

Xiaomi, uzun süredir beklenen Xiaomi Mi Max 3 için Android 10 güncellemesini, nihayet bugün kullanıcıları ile buluşturdu.

Çinli üretici Xiaomi pazardaki telefonlarının çoğuna Android 10 güncellemesi vereli aylar oldu ancak Xiaomi Mi Max 3 biçin biraz geç kalındı. Çinli şirket bugün orta segmentte bulunan Max 3 cihazı için uzun bir aradan sonra Android 10 güncellemesini nihayet yayınladı.

Aslında biraz geçmişe gidecek olursak Xiaomi, Max3 için Android 10 güncellemesinin ilk beta sürümünü Aralık ayında kullanıcılarına sunmuştu. Ancak şirket üç aylık süren bu uzun testin ardından güncellemeyi kararlı olarak yayınladı. Artık zamanı da gelmişti..

Mi Max 3 Android 10 güncellemesi bugün ilk olarak Çin’de kararlı olarak kullanıma sunuldu. Ancak şirket ilerleyen günlerde diğer ülkelere de bu güncellemeyi yayınlayacaktır.  Max 3 için Android 10 güncellemesi,  V11.0.2.0.QEDCNXM yapı numarasıyla birlikte geliyor ve yaklaşık olarak 2.2 GB‘lık bir boyuta sahip. Güncellemenin değişiklik listesi aşağıdaki gibidir:

Değişiklikler:

Sistem
– Android 10 tabanlı Kararlı MIUI

Veri kullanımı
– Düzeltme: Veri kullanımı uyarısı birden çok kez görüntülendi

Eğer sizlerde güncellemeye daha erken kavuşmak istiyorsanız aşağıda sizler için paylaştığımız linkten güncellemeyi manuel olarak indirip kurabilirsiniz

İndirme: link

  • Cihaz: Mi Max 3
  • Kod adı: azot
  • Kanal: Çin Kararlı
  • Sürüm: V11.0.2.0.QEDCNXM
  • Android: 10
    • Tür: Kurtarma
      • İndir: Bağlantı
      • MD5: 6a70bd610d0cbd33c32d656a80ed460e

Mi Max 3‘ü diğer telefonlardan farklı kılan özellikleri, 5.500 mAh büyük bir pile ve  6.9 inçlik devasa bir ekrana sahip olması.

Not: Yukarıda yapılan manuel güncelleme işlemleri sonrasında ya da öncesinde doğacak hatalardan sitemiz ve Editörlerimiz sorumlu değildir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu