Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobiroller

Meizu 17 şelale ekranlı telefonlara meydan okuyor

Meizu cephesinde daha 16s Pro modelini görmeden şimdi bir sonraki tepe model konuşulmaya başlandı. Bazı Çinli kaynaklar Meizu 17 olacağı iddia edilen telefona ait bir görüntüyü yayınlandı.

Alt bölümdeki görsele baktığımızda son dönemde mobil dünyasında akım olmaya başlayacağını anladığımız şelale ekran yapısını görüyoruz. OPPO ve Vivo’nun bazı örneklerle öncülük ettiği yeni ekran anlayışının ilk temsilcisi Vivo Nex 3 5G olacak. Birkaç gün sonra ise Huawei Mate 30 Pro’yu benzer ekranla göreceğiz.

Meizu 17 üçlü arka kamerayla geliyor

Meizu 16th serisinden bu yana sürdürülen oval tasarım anlayışı Meizu17’de köşeler daha belirgin bir hale getiriliyor. Yan taraflarda kavisli ekran sayesinde sıfır çerçeve göreceğiz. Alt ve üst bölümdeki çerçevelerin kalınlığı ise en ince seviyede tutulmaya çalışılmış. Ön kamera bir kez daha üst çerçeve üzerine yerleştirilmiş.

Telefonda kamera birimi sol üst köşede karşımıza çıkıyor. Alt alta dizili kamera kümesinde ana kameranın 48 megapiksel çözünürlüğünde olacağı bilgisi yer alıyor. Bir Meizu imzasına dönüşen yuvarlak LED flaş halkası arka bölümde dikkat çeken önemli detaylardan biri.

Meizu17’nin alt kısmına baktığımızda USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör göze çarpıyor. 3.5 mm kulaklık girişini ise göremiyoruz.

Meizu 16s Pro’nun yaygın şekilde satışını beklerken devam modeli hakkında bilgiler aktarmak sürpriz olmadı değil. Ancak Meizu’nun mobil dünyasında şelale ekran gibi rekabetin çıtasını yükselten gelişmelerden uzak kalmamak adına Meizu17’yi beklediğimizden önce duyurması da ihtimal dahilinde.

Telefonun genel görünümü hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu