Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo T2 Pro İçin Tasarımıyla Birlikte Tarih Verildi

Vivo T2 serisine yeni bir abi getirmeyi düşünüyor. Vivo T2 Pro adı verilecek model için lansman tarihi açıklandı.

Tasarım ve kamera performansıyla dikkat çeken Vivo markası, T2 serisine yeni bir akıllı telefon eklemeye hazırlanıyor. T2 ve T2X modellerinden oluşan seriye T2 Pro adındaki yeni üye için bir süredir teknik özellik ve tasarım sızıntıları dolaşıyordu. Şimdi Vivo T2 Pro için resmi olarak 22 Eylül tarihinde Hindistan’da piyasaya sürülecek.

Vivo’nun yeni tanıtacağı T2 Pro modeli için ”modaya uygun estetikle olağanüstü performans sunacak” olarak lanse ettiği belirtiliyor. Vivo tarafından paylaşılan görselde şık görünen kavisli ekrana ve ön tarafta delikli yapıya sahip selfie kamerası bulunuyor. Vivo V29 serisiyle ülkemizde satılan modellerde bulunan dairesel halka flaşa sahip T2 Pro modelinin Aura Light adı verilen flaş bulunuyor. Bu flaşın sol tarafında ikili kamera modülü bulunuyor.

Vivo T2 Pro
Vivo T2 Pro
iqoo-z7-pro
iqoo-z7-pro

Birbirine yakın firmaların telefonlarını farklı pazarlar için isim değişikliğiyle tekrar satışa sunmasına çok şahit olduk. Vivo da bu T2 Pro modelini geçtiğimiz hafta Hindistan’da satışa sunulan iQOO Z7 Pro modelinin yeniden markalaşmış versiyonu olarak tanıtacağı düşünülüyor.

iQOO Z7 Pro’nun teknik özellikleri bize T2 Pro hakkında ipucu verecektir. Z7 Pro’da Dimensity 7200 işlemci bulunuyor. 6,78″ 120Hz FullHD+ kavisli AMOLED ekran ile tanıtılan telefonun 66W şarja sahip 4600 mAh pili bulunuyor.  8 GB/128 GB ve 8 GB/256 GB seçeneği bulunan Z7 Pro,  Android 13 tabanlı Funtouch OS 13 arayüzü ile çalışıyor. 64 MP ana kamera (OIS ve EIS destekli) , 2 MP derinlik sensörü ve 16 MP selfie kamera modülü bulunuyor.

Muhtemelen T2 Pro ile iQOO Z7 Pro’nu teknik özellikleri birebir aynı olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu