Akıllı SaatAppleGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji Haberleri

Apple Watch Ultra 3 Hayal Kırıklığına Uğratabilir

Apple Watch Ultra 3 için haberler gelmeye başladı. Fakat haberler doğruysa yeni modelden pek bir şey beklemeyin.

Yaklaşan iPad serisi ve nasıl OLED donanımına sahip olabileceği hakkında dönen tüm söylentilerin ortasında, Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple Watch Ultra 3 konusunda ters bir değerlendirme yaptı. Kuo, olası bir gecikmeyi öne sürdükten sonra şimdi 2024’te yeni bir Ultra modeli bekliyor. Ancak bir sorun var: Ultra 2’ye kıyasla büyük olasılıkla önemli donanım gelişmelerine sahip olmayacak. Apple Watch Ultra 3 ile ilgili belirli ayrıntılar şu ana kadar onaylanan tek bilgi olan Eylül lansman zaman dilimiyle birlikte gizli kalıyor.

Apple Watch Ultra 3 Bekleneni Veremeyecek

Ultra serisinin ötesine bakıldığında, Apple’ın iki yıllık güncelleme döngüsüne sadık kalması durumunda üçüncü nesil Apple Watch SE’nin bu yıl piyasaya sürülme olasılığı mevcut. Apple Watch Series 9 halefinin akıbeti ise belirsizliğini koruyor. Bloomberg’den Mark Gurman daha önce tansiyon ve uyku apnesi özelliklerine sahip yeniden tasarlanmış bir “Apple Watch X”in ipucunu vermişti, ancak lansman tarihi ve resmi adı belirsiz.

İlginç bir şekilde Gurman’ın Series 9’un halefi için önerdiği özellikler potansiyel olarak Apple Watch Ultra 3’e de gelebilir. Orijinal Apple Watch onuncu yıldönümüne yaklaşırken (Eylül 2014’te tanıtıldı, Nisan 2015’te piyasaya sürüldü), tüm gözler Apple’ın yakında çıkacak akıllı saat duyurularında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu