Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy C7 Pro Sızdırıldı

Samsung orta üst segmentin iddialı akıllı telefon serilerinden biri olan Galaxy C ailesine bir üye daha eklemek üzere. Kısa süre önce buradaki haberimizde Galaxy C5 Pro modelinin özelliklerini sizlere aktarmıştık. Bu defa ise Galaxy C7 Pro modelinin sızdırıldığını görüyoruz.

Galaxy C7 modeline benzer bir tasarıma sahip olan telefona tamamı metalden oluşan bir kasa eşlik ediyor. Samsung’un geleneksel home butonu bir kez daha ekran altına konumlandırılırken, arka bölümde şeritli anten çizgisi ve standart kamera dizilimi karşımıza çıkıyor.

Galaxy C7 Pro

Galaxy C7 Pro özellikleri

5.7 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranın eşlik edeceği telefona 2.2 GHz’de çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 626 işlemcisinden güç verecek. 4 GB RAM ve artırılabilir 64 GB dahili depolama C7 Pro’nun bellek birimi oluştururken, telefondaki diğer başlıca özellikler ise şu şekilde; 16 megapiksel çözünürlüklü arka kamera, 16 megapiksel ön kamera, 3.300 mAh kapasiteli pil ve parmak izi tarayıcısı.

Telefon ocak ayı sonunda Çin’de tanıtılacak. İlk gelen bilgiler telefonun fiyatının ise 400 dolar seviyesinde olacağı yönünde.

Galaxy C7 Pro

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu