Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi 6 Android 8.0 Oreo güncellemesi başladı

Xiaomi Mi 6 Android 8.0 Oreo güncellemesi başladı. Yeni Android sürümü beklendiği gibi ilk olarak beta olarak dağıtıma sunuldu. Daha önce sınırlı sayıda kullanıcıda test edilen Android 8.0 güncellemesi şimdi beta programına kayıt yaptıran herkes için indirilebilir durumda. Beta programına buradaki link üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıca güncellemeyi yükleyebilmeniz için MIUI 9 sürümüne sahip olmanız gerekiyor.

Beta güncellemesi, geliştirmeler ve hata düzeltmelerinin yanı sıra bazı yeni özellikler içeriyor. Öncelikle, telefonu yatay modda kullanırken bildirimler tarafında bazı gelişmeler sağlandı. Ekran Kaydedici için yeni bir ses kaydı seçeneğini de görüyoruz.

Xiaomi Mi 6 Android 8.0 Oreo
Xiaomi Mi 6 Android 8.0 Oreo

Hızlı arama özelliği ile Kişiler uygulaması geliştirildi.  Ana sayfaya hafif bir makyaj yapılırken, yeni görsel efektlerin eklendiği bildiriliyor. Bu değişikliklerin yanı sıra, güncelleme de bir sürü hata düzeltmesi içeriyor. Bu hatalar içerisinde telefonun kilidini açtığınızda siyah bir ekrana neden olan hata da giderilmiş.

Beta programının ne kadar süreceği şu an için bilinmiyor. Bazı hata ve eksiklikleri göze alarak dilerseniz Android 8.0 beta programına kayıt yaptırabilirsiniz.

 

LG G7 Gerçek Görüntüsü ile Karşımızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu