Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji Haberleri

10800mAh Batarya, 20GB RAM ve Geceyi Gündüz Yapan Flaşıyla HOTWAV Cyber 13 Pro Karşınızda

HOTWAV Cyber 13 Pro, 20 GB RAM, 10800 mAh batarya ve geceyi gündüze çeviren flaş ışığına rağmen sadece 109$

Akıllı telefon pazarındaki rekabet her geçen gün artıyor. Bu durum elbette ki en çok biz kullanıcılara yarıyor. Çünkü üreticiler, rakipleri arasında öne geçmek ve daha çok kişiye ulaşmak için hem özellik hem de fiyatlar konusunda bonkör davranıyor. Bunun en son örneği ise HOTWAV isimli bir markadan geldi. Ne Apple’ın iPhone’larıyla ne de Samsung’un Galaxy’leriyle mücadele edemeyeceğini bilen şirket geceyi gündüze çeviren Cyber 13 Pro modeliyle dikkat çekiyor

HOTWAV Cyber 13 Pro Özellikleri

Bir akıllı telefonu sizin için iyi yapan özellikler neler? İşlemcisi ya da fiyatı mı? Eğer beklentiniz bunun çok daha ötesindeyse HOTWAV Cyber 13 Pro tam da size göre. Telefon gücünü çoğu rakibinin aksine UNISOC’un T619 Octa-Core CPU’sundan alıyor. RAM kapasitesi 12 GB fiziksel + 8 GB sanal olmak üzere 20 GB. Depolama kısmı ise 256 GB. Ayrıca bu hafıza 2 TB’a kadar yükseltilebiliyor.

HOTWAV Cyber 13 Pro

Ekran tarafında ise 6.6 inç boyutunda FHD+ bir panel bizleri karşılıyor. Uygun fiyatlı olmasına rağmen HOTWAV Cyber 13 Pro kamera özellikleriyle de şaşırtıyor. Cihazda 64 Megapiksel + 8 Megapiksel + 0.3 Megapiksel olmak üzere üçlü bir dizilim bizleri karşılıyor. Ön tarafta ise 16 Megapiksel özçekim kamerası mevcut.

Ancak bu özelliklerin hiçbiri, birazdan bahseceğimiz özellikler kadar dikkat çekici değil. Cyber 13 Pro, endüstriyel derecede dayanıklı olmasıyla dikkat çeken bir telefon. Bu nedenle oldukça sağlam olduğunu söyleyebiliriz. Örneğin suya ve toza karşı dayanıklılık olduğunu gösteren IP68, yüksek basınçta bile sudan koruyan IP69K ve düşme, titreşim, ısı ve soğuk, su, kum ve toz gibi çeşitli senaryolarda koruyan MIL-STD-810H sertifikasına sahip.

HOTWAV Cyber 13 Pro

Yani nerede ne yapıyor olursanız olun, HOTWAV Cyber 13 Pro sizi yarı yolda bırakmayacak. Üstelik tüm bunlara ek olarak telefon 150 lümen bir flaş ışığına sahip. Bu da bulunduğunuz yerde geceyi gündüze çevirmeniz için yeterli. Elbette ki böyle bir telefona güç vermek de oldukça önemli. Neyse ki normal bir telefonun iki katından bile fazla olan 10800 mAh batarya yine bu modelde mevcut. Ayrıca gelişmiş GPS gibi özellikleri de kullanabilirsiniz.

Cyber 13 Pro fiyatı

Kuşkusuz böyle bir telefonun en çok merak edilen yanı ise fiyatı. Tüm bu eşsiz özelliklere sahip telefon şu anda özel bir indirimde. Tüm bu özellikler ve daha fazlası Aliexpress’te sadece 109$ Eğer siz de bu telefonla ilgileniyorsanız buraya tıklayarak cihaz hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

24GB RAM, Gece Görüş Kamerası ve 10800mAh Bataryasıyla IIIF150 B2 Pro Karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu