Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Vallahi göründü! İşte Samsung Galaxy A80

Samsung orta segment pazarındaki rekabeti başka bir seviyeye taşıdığı serisi Galaxy A serisi büyüyerek yoluna devam ediyor. Bir süredir Galaxy A90 ile ilgili bilgiler paylaşıyorduk ama bugün ortaya  SM-A805F kod adı ile Samsung Galaxy A80 ortaya çıktı. Geekbench testinde görünen Galaxy A80 teknik özellikleri de böylece belli oldu. Yapılan testte Galaxy A80 tekli çekirdekten 2.488 ve çoklu çekirdekten de 6.732 puan almayı başardı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy A80
Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 teknik özellikler belli oluyor

Detaylara baktığımızda oldukça ilginç bir şey görüyoruz. Samsung, Galaxy A80‘de  SD6150 kod adıyla yeni nesil bir Snapdragon yonga seti kullanıyor. Bildiğiniz gibi daha önce sızdırdığımız Galaxy A90 ise  SD7150 kod adında bir işlemci kullanıyordu. Bu işlemcilerin ne olduğu Samsung tarafında da Qualcomm tarafında da sır gibi saklanıyor. Bir başka detay ise 8GB RAM gücü. Samsung orta segment pazarında bu RAM gücüne çıkması da çok ama çok agresif bir politikaya başladığının da en önemli göstergesi.

Anlaşılan o ki Samsung kafaya Huawei‘yi takmış gibi görünüyor. Bakalım Güney Koreli üretici yeni nesil Galaxy A serisi ile bize ne sunacak?

İki değil dört Galaxy Note 10 modeli geliyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu