Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Yok artık!!! Xiaomi kadın sesini erkek sesine çeviren kapı zilini tanıttı!

Akıllı telefon ve bilekliklerinde gösterdiği başarıyı ev aletlerinde de gösteren Xiaomi, kadın sesini erkek sesine çeviren kapı zilini duyurdu.

Mobil pazarda adından çokça söz ettiren Xiaomi, akıllı telefonlarının yanı sıra; kablosuz kulaklıkları, akıllı saatleri ve diğer pek çok ürünleriyle de kullanıcının dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Çoğunlukla akıllı telefon üreten şirketler; Tv, akıllı saat, Bluetooth kulaklık ya da pek çok giyilebilir teknolojik ürünler ile karşımıza çıkıyorlar. Ancak Xiaomi kendini bu durumda bir hayli aşmış durumda. Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden olan Xiaomi, giyilebilir teknolojilerinin yanı sıra çeşitli ev aletleri ile de ürün gamını genişletiyor. Cilt bakım ürünleri, tıbbi maske, musluk vb. gibi ürünler piyasaya süren Xiaomi, şimdi de karşımıza yeni bir kapı zili ile çıkıyor. Bugün Çin’de satışa sunulan Xiaobai Akıllı Görüntülü Kapı Zili D1 adındaki bu ürün, pek çok özelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dilerseniz gelin sözü fazla uzatmadan bu kapı zilinin bizlere neler sunduğuna bir bakalım.

Xiaobai Akıllı Görüntülü Kapı Zili D1 adındaki bu ürün; 1080P ultra net görüntü, yüksek kapasiteli şarj edilebilir lityum pili ve yapay zekalı insan tanıma özellikleriyle öne çıkıyor. Tıpkı akıllı telefonlarda olduğu gibi 120 °’lik bir geniş açılı kameraya sahip olan bu zil, kapınızın önüne gelen kişiyi en ufak detayına kadar gösteriyor. Ya da farklı bir söyleyişle; tanımadığınız bir kişi olduğunu var sayarsak, elinde ne olduğunu ya da bir şey saklayıp saklamadığını en ufak detayına kadar bu ürün ile görebileceksiniz.

Xiaomi’nin bu kapı zilinde bizlere sunduğu şüphesiz en iyi özellikte,  ses değiştirme işlevini destekliyor olması. Örneğin bir kurye ya da paket servisi gibi yabancı kişiler kapınıza geldiği zaman, kız kullanıcının sesi iletişim kurarken erkek sesine dönüştürülebilir. Bu işlev, yalnız yaşayan kadınlar içinde olmazsa olmaz özelliklerden biridir. Xiaomi’yi bu konuda da ayrıca tebrik etmek lazım.

Buna ek olarak bu ürün, her zaman ve her yerde video görüşmelerinin aktif olarak desteklenmesine olanak tanır. Yani çözünürlüğün düşmesi ya da donma gibi sorunlara denk gelme ihtimaliniz yoktur.

 5200 mAh‘lik bir pil kapasitesine sahip olan bu zil, tam şarjdan sonra 210 gün boyunca kullanılabilecek. Ayrıca ürünü yönetmek içinde Xiaomi telefonunuzun smart home uygulamasından yardım alabileceksiniz.

Şu anda Çin’de satılan bu ürün, 400 TL’lik bir fiyat etiketi taşıyor. Sizlerde bu ürüne sahip olmak istiyorsanız Aliexpress ya da benzeri bir alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu