Android GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S7 edge için Android 7.0 güncellemesi başladı

Aylardır beklenen güncellemede nihayet sona gelindi. Samsung, Galaxy S7 edge için Android 7.0 Nougat güncellemesini resmen dağıtıma sundu. Bir süredir beta süreci kapsamında bazı kullanıcılarla buluşan güncelleme OTA (şebeke) üzerinden yayınlanmaya başladı. Beraberinde pek çok yenilik ve iyileştirme getiren güncelleme ilk olarak beta sürecine dahil olan kullanıcılar için yayınlandı. Normal kullanıcılar ise önümüzdeki haftadan itibaren en güncel Android sürümüyle buluşmaya başlayacak.

S7 edge

Galaxy S7 edge için Android 7.0 başladı

Android 7.0 güncellemesi Galaxy Note 7’de yer alan yeni kullanıcı arayüzünü Galaxy S7 edge modeline getiriyor. Mavi ışık filtresi, ayarlanabilir ekran çözünürlüğü, gelişmiş bildirim ekranı, gelişmiş Ayarlar menüsü ve en son güvenlik yamaları güncellemede dikkat çeken gelişmeler göze çarpıyor. Güncellemenin önümüzdeki günlerden itibaren ülkemiz  kullanıcıları için de yayınlanacağını hatırlatalım.

Samsung, S7 serisi modeller tamamlandıktan sonra güncellemeyi bu defa Galaxy S6 serisi ve Galaxy Note 5 için yayınlayacak. Yılın ilk çeyreğinde güncelleme dağıtım işleminin büyük oranda tamamlanması bekleniyor.

>> ilginizi çekebilir; HTC U Play ve HTC U Ultra Tanıtıldı

>> ilginizi çekebilir; Huawei’den sürpriz hamle: Huawei P8 Lite 2017 tanıtıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu