Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google’dan Android 12 Müjdesi Geldi! Görünen Sürüm Uzakta Değildir

Geçtiğimiz haftalarda Android 12’yi beta olarak yayınlayan Google’dan yeni bir müjde geldi. Android 12 Beta 2 yayınlandı. 

Haftalar önce geliştirici önizlemesi olarak yayınlanan Android 12 güncellemesi şu sıralar Google Pixel telefonlarda keyifle kullanılmaya devam ediliyor. Milyonlarca Android kullanıcısı güncellemenin diğer telefonlara ne zaman geleceğini merakla beklemeye devam ederken güncellemenin bu yaz aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Güncellemenin getirdiği yeniliklerde merak konusu olurken bazı öne çıkan özellikleri daha önce yaptığımız haberlerde defalarca kez sizlere belirtmiştik. Kendine has arayüzü ile beğenileri toplayacak olan güncelleme bugün de yepyeni bir gelişme ile haberimize konu oldu. Google işletim sisteminin beta 2 olarak yayınlandığını duyurdu.

Telefonlara yepyeni özellikler kazandıracak olan güncellemenin ikinci sürümü yine geliştiriciler için yayınlandı. Google yaptığı duyuru da beta 2’nin önizlemesini geliştiriciler için yayınlandığını duyurdu. İkinci beta güncellemesi de Pixel telefonlar üzerinde kullanılabilir olurken güncellemenin kararlı sürümü de hala merakla beklenmeye devam ediliyor.

Android 12
Android 12

Android 12 Beta 2 Yayınlandı

Merakla beklenen güncellemenin ikinci beta sürümü kullanıcılara güvenlik alanı için pek çok yeniliği ve eklentiyi getiriyor. Kilit ekranında mesajların silinmesine yönelik kimlik doğrulama gereksinimleri gibi kilit ekranı bildirim eylemlerini genişleten bir güvenlik yapısını karşımıza çıkaran güncelleme uygulamalarda yer paylaşım kontrollerini de devreye sokuyor. Ağustos ayına kadar beta olarak kullanılacak olan işletim sistemi daha sonra da kararlı olarak kullanıcıların karşısına çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu