Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S9 tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı

Samsung Galaxy S9 tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı. Samsung bir sonraki tepe modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerini Mobil Dünya Kongresi’nde ilk kez görücüye çıkaracak. Telefonlar için düzenlenecek Unpacked etkinliği 25 Şubat Pazar günü düzenlenecek.

Samsung Galaxy S9 tanıtım tarihi açıklandı

Yayımlanan davetiyeye bakıldığında Samsung yeni nesil telefonlarında odak noktasının kamera olacağını söyleyebiliriz. Mobil kamera anlayışını yeniden tanımlayacak Samsung, Galaxy S9’da tek, Galaxy S9 Plus’ta çift arka kameraya yer verecek. Son olarak Galaxy S7 modellerde Dual Pixel teknolojisiyle kamera tarafında önemli bir atılım gerçekleştiren Samsung’un Galaxy S9 serisinde neler sergileyeceğini merakla bekliyoruz.

Samsung Galaxy S9 tanıtım tarihi
Samsung Galaxy S9 tanıtım tarihi

Gelişmeler 12 megapiksel çözünürlüklü sensörlerin kullanılmaya devam edeceğini gösteriyor. Video tarafında bu defa 1080p’de 480 fps çekim modunu göreceğiz. Galaxy S9’un kamerası  f/1.5 ile f/2.4 arasında değişen diyafram değerine sahip olacak. Telefon bu sayede gece çekimleri ve alan derinliği noktasında daha iyi iş çıkaracaktır. Galaxy S9 Plus’ta kullanınlacak çift kamera sisteminde, sensörlerden birine f/1.5 lens eşlik edecek. F/2.4 lense sahip diğer kamera daha geniş açılı olacak ve portre modu çekimlerinde devreye girecek.

Telefonların ekranları 5.8 inç ve 6.1 inç büyüklüğünde olacak. 18.5:9 standardına sahip olacak ekranlar Quad HD+ çözünürlüğünde. Son olarak; 25 Şubat’ta tanıtılacak telefonlar 1 Mart’tan itibaren ön sipariş almaya başlayacak. Kesin satışlar 16 Mart tarihinde başlayacak.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/turkiyedeki-youtuberlarin-kazanclari-dudak-ucuklatti/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu