Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

Huawei HarmonyOS nedir? Cüneyt Özdemir gibi değerlendirdik

Geçtiğimiz günlerde Huawei Geliştiriciler Konferansı sırasında tanıtılan Huawei HarmonyOS nedir? Sorusuna hep birlikte cevap arıyoruz. Peki bu cevabı bulabilecek miyiz?

Huawei‘nin yeni tanıttığı HarmonyOS işletim sistemi ile ilgili ortada ilginç ilginç bilgiler dolaşıyor. Hatırlarsanız Huawei ve Amerika arasında yaşananlardan sonra Huawei bir anda HongMeng adı verilen bir işletim sisteminden bahsetmeye başlamıştı. Yeni işletim sisteminin bir diğer adının ArkOS olduğu da söylenirken Huawei HarmonyOS işletim sistemi ile karşımıza çıktı. Huawei Geliştiriciler Konferansı sırasında kimsenin beklemediği bir anda yeni işletim sistemi tanıtıldı. Bu tanıtım öncesinde işler Amerika ile kötü giderken Huawei CEO’su “yeni işletim sistemimiz hem Android hem de iOS platformlarından çok daha hızlı” açıklamasında bulunmuştu. Amerika ile işler düzeldikten sonra da aynı CEO, “biz bu işletim sistemini telefonlar için değil akıllı ev ürünleri için geliştirdik” açıklamasında bulundular. Peki gerçekte Huawei HarmonyOS nedir?

Biz de teknoburada.net ve huaweiburada.net olarak bu soruya cevap aradık ve bu konuda bir video çektik. Bu video değerli gazeteci büyüğümüz Cüneyt Özdemir’in geçtiğimiz günlerde hazırladığı bir videodan esinlenilmiştir. Zira O o gün hangi durumdaysa biz de bu durumdaydık ve o yüzden bu videoyu çektik.

6 Ay sonra akıllı telefonlarda kullanılacağı söylenen bir işletim sisteminin bugün Beta sürümünün bile olmaması karşısında vereceğimiz tepki “eyyam” değil tam olarak buydu…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu