Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme 2022’de Rekor Kırmayı Başardı!

Realme, 2022’de fırtınalar estirmeye devam ediyor. Çinli teknoloji devi bu yıl elde ettiği gelir ve satışlar ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Dünya pazarında olduğu gibi Türkiye pazarında da başarılı işlere imza atan Realme’den yeni bir başarı rekoru daha geldi. Küresel teknoloji pazar analizlerinde öne çıkan Canalys tarafından hazırlanan ikinci çeyrek raporuna göre; Çinli firma Realme Türkiye pazarında yaptığı sevkiyatları en çok artıran firma oldu.

Realme’nin Ağustos ayı itibarıyla Türkiye pazarında yaptığı sevkiyatları 2022 yılı boyunca yüzde 168 artırdığını belirtelim. Firma bu sayede sevkiyatlarını diğer tüm akıllı telefon markalarından daha fazla artırarak Türkiye’nin 2022 yılı sevkiyat artışlarında lider olmayı başardı.

Yeni ürünlerini Türk kullanıcılar ile hızlı bir şekilde buluşturan firma, bu süreçte sadece telefon değil akıllı ev ürünlerini de ülkemize getirdi Bu zaman zarfında TechLife Robot Süpürge ve Buds Air 3 kulaklık gibi ekosistem ürünleri de ülkemizde resmi olarak satılmaya başlandı.

Realme GT 2 Master Explorer Edition
Realme GT 2 Master Explorer Edition

Türkiye pazarına büyük önem veren Çinli teknoloji devi, bu yatırımlarına önümüzdeki yılda da tam gaz devam edecek gibi görünüyor. Umarız ülkemizde üretilen ürün sayıfı önümüzdeki yıl artar ve bu yerli üretim sayesinde fiyatlarda ciddi indirimler görürüz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu