Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme GT 5 Pro, Amiral Gemisi Segmentinin Uygun Fiyatlı Kralı Olacak

realme GT 5 Pro modelinin neredeyse tüm özellileri sızdırıldı. Telefon, ekran parlaklığı tarafında bir rekora imza atacak.

Amiral gemisi telefonu hakkında açıklamalarda bulunan markalar kervanına realme de dahil oldu. Markanın iki yıldır üzerinde çalıştığı üst segment telefon realme GT 5 Pro, son gelişmelere bakılırsa ses getirecek.

realme, realme GT5 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 3 tarafından destekleneceğini doğruladı. realme’den yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Şirketin Çin birimi bugünkü paylaşımında telefonun ekran parlaklık seviyesinin 3000 nit’in üzerinde bir değer sunacağının bilgisini verdi. Böylece Xiaomi 14 serisinin bu alandaki rekoru kısa sürede kırılacak.

realme GT 5 Pro Özellikleri

Sadece parlaklık değil, telefonda dikkate değer birçok yükseltme sunulacak. GT 5 Pro’da 6,78 inç büyüklüğünde 1.5K (2780×1264 piksel) çözünürlüğünde kavisli AMOLED ekrana yer verilecek. Digital Chat Station’a göre telefonun ultra ince çerçeveli ekranı Çinli BOE markasından tedarik edilecek.

Kamera birimine geldiğimizde, arka kısımdaki yuvarlak modül üzerine üç sensörü oturtulacak. Burada 50 megapiksel çözünürlüğünde ana, 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 50 megapiksel telefoto kameralar kullanılacak.

Telefonun, OnePlus 12 ve OnePlus Open / OPPO Find N3 ile aynı olan Sony Lytia LYT808 sensörü kullanması bekleniyor. Ultra geniş açılı kamera Omnivision OV08D10 sensörken, Sony IMX890 ise telefoto periskop kamera olarak kullanılacak.

realme GT 5 Pro’da 32 megapiksel çözünürlüğünde bir ön kameraya yer verilecek. 100W SuperVOOC hızlı şarjlı 5400mAh büyüklüğündeki pil, telefonun dikkat çeken bir diğer özelliği olacak. Öte yandan gelen bilgiler realme GT 5 Pro’nun Xiaomi 14’ten daha düşük bir fiyata satışa sunulacağı yönünde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu