Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVideo İncelemelerXiaomi

POCO X3 NFC pil testi Ortalık yine toz duman

Mobil pazarı alt üst eden POCO X3 NFC pil performansı ile de resmen ortalığın tozunu attırıyor. 120Hz tarama hızı bile bana mısın demedi!

Akıllı telefon alırken en önemli alım kriterlerinin başında telefonların pil performansları geliyor. Bir telefon ne kadar güzel, ne kadar hızlı ya da ne kadar iyi fotoğraf çekiyor olsun pil tarafında kullanıcısına iyi bir performans sunmuyorsa; bu telefonu kullanmak eziyete dönüşebilir. Pil tarafında her zaman oldukça başarılı işlere imza atan Xiaomi alt markası POCO ile de bu performansını bir üst seviyeye çıkartmak istiyor. Türkiye’de orta segment pazarını ciddi anlamda karıştıran POCO X3 NFC pil testi sizler tarafından da en merak edilen videolardan birisi.

Kutu açılışını yaptığımız günden beri telefonun pil performansını merak ediyordunuz ve bu sorunun cevabını da bu videoda bulabileceksiniz. Dilerseniz teste geçmeden önce telefonun pile etki eden teknik özelliklerine yakından bakalım.

POCO X3 NFC pil performansına etki eden özellikler

  • 6,67 inç büyüklüğünde 2400 x 1080p Full HD+ çözünürlüğünde 120 Hz ekran tarama hızına sahip IPS LCD ekran
  • Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 732G yonga seti (2×2.3 GHz Kryo 470 Gold & 6×1.8 GHz Kryo 470 Silver)
  • Adreno 618 GPU
  • 128GB Hafıza ve 6GB LPDDR4X RAM
  • LiquidCool Technology 1.0 Plus – Genişletilmiş bakır ısı borusu + çoklu grafit katmanları, 6°C’ye kadar işlemci ısısı düşürme
  • 33W hızlı şarj destekli 5.160 mAh kapasiteli batarya

Gelin birlikte videoyu izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu