Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 Tanıtım Tarihi Belli Oldu! Heyecan Dorukta

Apple’a yakın bir kaynağın aktardıklarına göre iPhone 14 serisinin tanıtım tarihi netlik kazandı. Yeni İPhone’lar 7 Eylül’de tanıtılacak.

Aylardır sızıntı ve haberlere konu olan iPhone 14 serisinin tanıtım tarihi belli oldu. Apple’a yakınlığıyla bilinen Bloomberg çalışanı Mark Gurman’a göre Apple, iPhone 14 serisinin tanıtılacağı sonbahar etkinliğini Eylül başında gerçekleştirecek.

iPhone 14 Tanıtım Etkinliği 7 Eylül’de

Mark Gurman tarafından kaleme alınana makaleye göre pek çok kişinin merakla beklediği iPhone 14 serisi 7 Eylül tarihinde tanıtılacak. Başka bir iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max sadece üç hafta uzağımızda. Bu telefonlarda sırasıyla 6.1 inç, 6.7 inç, 6.1 inç ve 6.7 inç büyüklüğünde ekranlar yer alacak. İki yıldır en az satan model olan mini model artık seride yer almayacak. Apple bunun yerine iPhone 14 Max modelini piyasaya sürecek.

iPhone 14 Batarya

Apple bu yıl Pro ve diğer modeller arasındaki donanım farkını daha da açacak. iPhone 14 Pro ve Pro Max’te 48 megapiksel yeni nesil sensör, çentik yerine hep ve bir oyuktan oluşan yeni dizayn ve Apple A16 Bionic işlemcisi yer alacak.

Apple, iPhone 14 ve iPhone 14 Max’te çentik kullanımı sürdürecek. Bu telefonlarda iki adet 12 megapiksel kamera ve Apple A15 Bionic işlemcisi kullanılacak.

Apple’ın bu etkinlikte ayrıca yeni bir ya da birkaç Apple Watch saat duyurması bekleniyor. Apple Watch series 8 ve Watch series 8 Pro yepyeni bir tasarımla karşımıza çıkabilir. Yenilenmiş bir iPad Pro ve 10. nesil iPad’in de yine etkinlik kapsamında duyurulması planlanıyor.

iPhone 15 Pro İşlemcisi Şimdiden Belli Oldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu