Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO K10 Özellikleri Belli Oldu! Bu Telefon Çok Can Yakar

Mobil devinin yeni akıllı telefonu OPPO K10, özellikleriyle gündeme oturdu. İşte yaklaşan telefonun tüm detayları karşınızda.

Daha önce fiyatıyla parlayan OPPO K10 bu defa özellikleri ile ortaya çıktı. Çinli güvenilir kaynaklardan çıkan son raporlar, akıllı telefonun çok yakın lansmanından önce çoğu özelliği ortaya çıkardı. Gelin cihazın tüm detaylarına bir göz atalım.

OPPO K10 Fiyat/Performans Canavarı Olacak

Akıllı telefonun ön kısmında karşımıza 6.5 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlükte LCD panel çıkıyor. 90Hz yenileme hızına sahip olan ekran, genel ve oyun deneyimlerinde pürüzsüz bir deneyim sunacak. Akıllı telefonun arka kısmında üçlü kamera sistemi ve önünde bir selfie lensi yer alıyor. Cihaz güvenlik için güç düğmesine monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı taşıyacak.

Cihazın donanım kısmına gelirsek Qualcomm’un yeni fiyat/performans teklifi olan Snapdragon 680 yonga setini görüyoruz. Grafik işlemci kısmında ise Adreno 610 mevcut. Böylece akıllı telefon ile gereken performans deneyimlerine ulaşılabilecek. 6GB RAM ve 128GB dahili depolama seçeneği de sisteme eşlik edecek.

OPPO K10

Optik bölümde ise arka tarafta 50 Megapiksel gücünde ana lens, 2 Megapiksel derinlik sensörü ve 2 Megapiksel makro lenslerden oluşan üçlü kamera paneli mevcut. Ön kısımda ise 16 Megapiksel gücünde selfie lensi kurulumu tamamlıyor.

Android 11 tabanlı ColorOS 11.1 üzerinde işlem yapması beklenen telefon, kutudan 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil ile çıkacak. Akıllı telefonun 260$ fiyat etiketiyle Asya bölgesinde çıkış yapması bekleniyor. Umarız ki cihaz ülkemize giriş yapar ve alt-orta segmentte yeni bir teklif olur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu