AndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find X6 Pro Canlı Olarak Sızdırıldı, Beklenen Kamera Olacak

OPPO Find X6 Pro cephesinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son bir görüntü, periskop kameranın döndüğünü gösteriyor.

2023 ile birlikte birçok üretici amiral gemisi telefonlarını duyurmaya başladı. 27 Şubat’ta başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde üst seviye telefonların tanıtımı sürecek. Xiaomi 13 ve Honor Magic 5 serisi MWC 2023 kapsamında tanıtılacak. OPPO cephesinden ise henüz bu segmentte konumlandırılan bir telefon duyurusu gelmedi. Fakat sızıntılar ve yaşanan gelişmeler Find X6 serisinin iyice yaklaştığını gösteriyor. Son olarak OPPO Find X6 Pro modelinin canlı görselleri yayınlandı.

Sızdırılan görseller OPPO’nun Find X2 serisi sonrası terk ettiği periskop kameraya dönüş yapacağını gösteriyor. Bununla birlikte Find X6 Pro öncülüne göre çok daha etkili yakınlaştırma gerçekleştirebilecek. Görsel ayrıca Find X6 Pro’nun arka kısmının çift renkli olacağını onaylıyor.

Bu görüntülerle birlikte OPPO Find X6 Pro’nun kamera birimi onaylandı diyebiliriz. Öncülüne göre daha sadece ve düzenli görünen kamera sistemi, Hasselblad ayarları ve MariSilicon görüntü işlemciyle desteklenecek.

OPPO Find X6 Pro’da üç arka kamera yer alacak. Periskop kameraya ana sensör ve ultra geniş açılı lens eşlik edecek. Ana kameranın 1 inçlik 50 megapiksel çözünürlüğündeki Sony IMX989 olması bekleniyor. Kimi kaynaklara bu sensör Sony IMX890 da olabilir.

Telefon, 6.7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde kavisli Samsung E6 OLED ekran ile geliyor. Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak modelinde bellek seçeneklerinin ise 8GB / 12GB RAM, 128GB / 256GB / 512GB dahili depolama olacağı gelen bilgiler arasında.

Android 13 / ColorOS 13, ekran altı parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör, IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası ve 100 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh, 50 watt kablosuz şarj desteği Find X6 Pro’nun öne çıkan diğer özellikleri olacak. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu