Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Çıldırdı! Xiaomi Ne Yaptın Sen? Orta Segmentte 108 Megapiksel Ve OIS

Bugün Xiaomi Mi 11 Lite arka kamera modülü görüntülendi. Xiaomi Mi 11’den kamera olarak tek bir fark bulunuyor. İşte detaylar.

Xiaomi Mi 11 Lite arka kamera tasarımı bugün görüntülendi. Telefonun Mi 11 Pro‘dan 4 gün önce yani 8 Şubat 2021 tarihinde tanıtılması bekleniyor. Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmasa da biz bu telefonun da ülkemiz pazarına geleceğini ve tabiri caizse çatır çatır da satacağına inanıyoruz. Daha tanıtılmadan telefon orta segmente çok konuşulacak.

Ortaya çıkan görsele göre dışarı doğru çıkan ve etrafı parlayan beyaz gövdeye sahip bir ana kamera bizleri karşılıyor. Alt tarafında ise ultra geniş açılı lens (kaç derece olduğu bilinmiyor) var. Ultra geniş açılı lensin kaç megapiksel olacağı hakkında da  henüz net bir bilgi bulunmuyor ama Çinli kaynaklar bu lensin Mi 11 serisinde kullanılan 13 megapiksel f/2.4 diyafram değerinde 123 derece görüş açısına sahip kamera olacağını ifade ediyor.

Xiaomi Mi 11 Lite
Xiaomi Mi 11 Lite

Ana kamera ve ultra geniş açı lensin etrafı Xiaomi Mi 11’deki gibi bir çerçeve içine alınıyor ve tasarım birbirine oldukça benziyor. Bu çerçevenin dışında ise yine bir çerçeve var ve o kısımda da çift tonlu LED flaş yer alıyor ve onun da üstünde 108MP OIS ASPH. yazıyor buradan da Xiaomi’nin bir kez daha orta segmentte 108 MP kullanacağını ve telefonda OIS olacağını anlamış oluyoruz. Telefonun fiyatı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor ama fiyat tarafında Xiaomi’nin yine oldukça iddialı olduğunu göreceğiz. Telefonun bugün ortaya çıkan diğer teknik özellikleri ise şu şekilde:

Xiaomi Mi 11 Lite Teknik Özellikler

  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 732g (4G destekliyor)
  • Ekran= IPS LCD (OIS ve 108 Megapiksel olduğundan dolayı fiyat uygun olması açısından)
  • Batarya Boyutu: 4.150 mAh
  • Hızlı Şarj Desteği: 33 Watt
  • Depolama Alanı Seçenekleri: 64 GB / 128 GB
  • Yenileme Hızı: 120Hz
  • RAM: 6 GB (8 GB seçeneği olacak mı bilinmiyor)

Şimdilik bilinen özellikler bu şekilde. Detaylar geldikçe sizlere bunları paylaşacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu