Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO K9s Tanıtımından Önce Sızdı! Bu Telefon Olmuş!

OPPO’nun yeni orta segment telefonu OPPO K9s, tanıtımından önce özellikleri ile sızdı. Bu telefon bizce olmuş. İşte detaylar.

Çinli teknoloji devi OPPO‘nun son zamanlarda yeni telefon üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Geçtiğimiz aylarda K9 modelini tanıtan firma şimdi ise gözünü OPPO K9s modeline çevirmiş durumda. Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan bu telefonun özellikleri şimdiden ortaya çıkmaya başladı.

OPPO K9s, şirket tarafından yapılan resmi duyurudan önce Çin’deki bir perakendeci web sitesinde listelendi. Listeye göre OPPO K9s, 2412×1080 piksel çözünürlüğünde 6.59 inç büyüklüğünde 120Hz tazelemeli LCD ekrana sahip olacak. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile gelecek olan telefon Qualcomm Snapdragon 778G yonga seti tarafından beslenecek. Ayrıca, güç düğmesine yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip olacak olan bu telefon ayrıca 3,5 mm ses jakı ile gelecek.

Kameralara gelince; telefon, 64MP (birincil) + 8MP (ultra geniş) + 2MP (derinlik/makro) ve 16MP ön kameranın bir kombinasyonu olan üçlü arka kameralara sahip olacak. Ayrıca X ekseni lineer motor ile bu kameralar desteklenecek. Uygun fiyatlı olması beklenen bu telefonun 199 gram ağırlığına sahip olması bekleniyor.

Kutusundan 30W VOOC 4.0 hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya ile çıkacak olan telefonun mor, neon gümüş ve obsidyen siyah renk seçeneklerine sahip olacağı söyleniyor.

OPPO K9s

Yakında tanıtılacak olan bu model ilk etapta Çin daha sonra Avrupa pazarına açılacak. 350 dolar ila 400 dolar arasında bir fiyatlandırma yapılacağını düşündüğümüz bu model bakalım K9 serisine yeni bir soluk kazandırabilecekm i?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu