Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Yeni Apple Oldu! EMUI 11 Kullanıcı Sayısı Arşa Çıktı!

Huawei yeni Apple olma yolunda eminde adımlar ile ilerliyor. EMUI 11 kullanıcı sayısı resmen arşa çıktı diyebiliriz. iOS 14’ün gözü yaşlı.

Huawei bugün EMUI 11 kullanıcı sayısı ile karşımıza çıktı. EMUI 11 kullanıcı sayısının şu anda 100 milyonu aştığını açıklayan Huawei, eşe dosta resmen göz dağı veriyor diyebiliriz. Google cephesindeki yaptırımlara rağmen arayüz güncellemelerini fişek hızıyla yayınlayan Huawei, şimdilerde ise Android rakibi Harmony OS üzerine çalışıyor.

EMUI 11, 10 Eylül 2020’deki Huawei Geliştirici Konferansı’nda piyasaya sürüldü. Sistem akıcılığındaki artışa ek olarak, EMUI 11 ayrıca akıllı çoklu pencereler, çoklu ekran işbirliği, büyük dosyaların sorunsuz olarak aktarılması gibi bir dizi yenilik ile gelmişti. Ayrıca, bu güncelleme reklam takibini ve diğer işlevleri de kısıtlıyor.

Harmony OS 2.0’ın tabanını oluşturacak olan bu arayüzün benimsenmesi ve kullanıcı sayısında bir anda artış yaşanması Huawei için oldukça sevindirici bir haber. Bu sayede yeni işletim sisteminde kullanıcılar yabancılık çekmeyecek.

EMUI 11 Kullanıcı Sayısı

Huawei’nin bu rakamın 100 milyonu aşmasında büyük katısı var. Çünkü Çinli teknoloji devi tüm zorluklara rağmen güncellemelerini hem hızlı bir şekilde hem de geriye dönük bir şekilde müşterileri ile buluşturmayı başardı. Son arayüz güncellemesini birçok eski telefonuna dahi sunan Huawei 100 milyon barajını geçmeyi fazlasıyla hak etti diyebiliriz.

iOS 14’ün kullanım oranını yakalayan EMUI’ın ilerleyen dönemde nasıl evrim geçireceği bilinmiyor. Bakalım Harmony OS ile büyük bir devrim yaşancak mı yoksa küçük rötüjlamalar mı yapılacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu