Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

iPhone 11’de yer alacak kameralar için sürpriz iddia!

Apple’ın yenilik tarafında son dönemde rakiplerinin gerisinde kaldığı ortada. Birbirini taklit eden ürünler, her geçen gün artan fiyatlar haliyle dünya çapında ciddi bir satış düşüşüne neden oldu. Apple’ın önemli bir sıçrama gerçekleştirmesi gereken noktalardan biri kamera. iPhone 7 Plus’tan bu yana benzer yapıda çift arka kamera ile yoluna devam eden Apple iddiaya göre iPhone 11 modelinde bunu değiştirecek.

iPhone 11 dört kameraya sahip olacak

Çinli kaynaklardan gelen son bilgilere göre Apple bir sonraki iPhone modellerinde (ya da iki tanesinde) üçlü kameraya geçiş yapacak. Apple ayrıca P30 Pro’da olduğu gibi bu üçlü kamerayı derinlik hesabı gerçekleştiren  3D TOF sensörle destekleyecek.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Apple’ın yeni iPhone’da kullanacağı kameralar ana sensör, 2x optik zoom gerçekleştiren telefoto sensör, süper geniş açılı kamera ve 3D ToF sensör şeklinde. Özellikle süper geniş açılı kamera son dönemde Huawei ve Xiaomi gibi üreticilerin gündeminde ve bu kamera ile gerçekten çok iyi manzara görüntüleri elde ediliyor. Merak edilen ise Apple’ın bu dörtlü kamera paketi ile rakiplerinden farlı olarak ne sunacağı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu