Akıllı SaatGenelSamsung

Galaxy Watch 4 Serisi İçin Kapsamlı Bir Güncelleme Başladı

Galaxy Watch 4 serisi için önemli gelişmelerin yer aldığı bir güncelleme yayına alındı. Saat ile kamera kontrolleri sağlanabilecek.

Samsung, Galaxy Watch 4 serisi için yeni bir güncelleme yayına aldı. Yeni yazılım, R860XXU1GWA3 yapı numarasını taşıyor ve yaklaşık 330 MB büyüklüğünde. Güncelleme bazı önemli yenilikler ve iyileştirmeler içeriyor.

Güncellemenin en önemli yeni özelliği, saatteki Camera Controller uygulamasına kamera yakınlaştırma kontrollerinin eklenmesi oldu. Bu özellik, kullanıcıların dönen çerçeveyi kullanarak fotoğraf ve videolarını yakınlaştırıp uzaklaştırmalarına olanak sağlıyor. Yakınlaştırıp uzaklaştırma işlevi yine ekran üzerinden de yapılabilecek. Bu özellik, Galaxy S20 serisi ve Galaxy Z Flip sonrası amiral gemisi modellerce desteklenecek.

Güncelleme, kamera yakınlaştırma kontrollerine ek olarak yeni bir cihaz teşhis aracı da içeriyor. Bu araç, kullanıcıların bağlı telefonları aracılığıyla saatlerinin pil durumunu ve dokunmatik ekran işlevini kontrol etmelerini sağlıyor. Özellik ayrıca saatten kaynaklanabilecek sorunları gidermek için de yararlı olacak.

Güncelleme bunlara ek olarak saatin sorunsuz çalışmasını sağlamak için çeşitli kararlılık düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içerir. Bunlar pil ömrü, performans ve genel kullanılabilirlik iyileştirmeleri şeklinde.

Galaxy Watch 4 kullanıcıları saatlerini en sürüme yükseltmek için saatteki Ayarlar menüsünü ziyaret edebilir. Eğer bir güncelleme mevcutsa, otomatik olarak indirilir ve kurulur. Güncelleme işlemine başlamadan önce saatinizin bir Wi-Fi ağına bağlı olduğundan ve yeterli pil ömrüne sahip olduğuna dikkat edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu