Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCTeknoloji

HTC çift kamera kullanacak mı? HTC’den açıklama geldi

HTC çift kamera kullanımına dönüş yapacak mı? Mobil dünyasının yenilikçi firmalarından HTC 2018 ürün yol haritasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Konuya ilişkin açıklamalar HTC Başkanı Chialin Chang’den geldi. Chang, HTC U11+ için Tayvan’da düzenlenen etkinlikte engadget sitesine önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle şirket 2018 yılında çift arka kamera kullanımına geri dönüyor.

HTC bildiğiniz üzere arkada çift kamera özelliğini kullanan ilk firmalardan biri. HTC Evo 3D modelinde yer alan çift kamera daha sonra One M8’de karşımıza çıktı. One M8’de yer alan çift kamera yeterli derinlik oluşturduktan sonra fotoğraflara efektler uygulanmasını sağlıyordu.

HTC, One M9’da tek kameraya geçiş yaptı ve akabinde bir anda çift kamera patlaması yaşandı. Özellikle Apple’ın iPhone 7 Plus’ta çift kameraya yer vermesi üreticileri bu alana itti diyebiliriz. Bugün artık çift kamera önemli bir satın alma kriterine dönüşmüş durumda ve orta segment telefonlarda bile karşımıza çıkıyor.

HTC Başkanı Chialin Chang gelecek yıl çift arka kameraya sahip bir telefon duyuracakları onayladı, ancak şirket henüz çift kameranın kullanımı noktasında bir karar verebilmiş değil. Chang’e göre “Bu özelliğin göze çarpması için bir şeyler düşünmeliyiz”. HTC’nin bu noktada neler gerçekleştireceğini bizde merak ediyoruz.

HTC ayrıca gelecek beş ya da altı akıllı telefon duyurmayı planlıyor. Şirket amiral gemi telefonların yanında 300 $ altında fiyatlandırılacak telefon tanıtımları da gerçekleştirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu