Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony Xperia 5 IV Çok İddialı Geliyor

Teknoloji devinin yaklaşan Sony Xperia 5 IV akıllı telefonu çok ciddi özelliklerle gelecek. İşte canavarın bilinen tüm detayları.

Geçtiğimiz haftalarda Sony Xperia 5 IV modelinin seriden çıkarıldığına dair dedikodular gündemde dolaşıyordu. Ancak bu durumun gerçek olmadığı anlaşıldı ve bugün telefon hakkında yeni bilgiler geldi. Bildirilenlere göre akıllı telefon çok güçlü özelliklerle gelecek.

Sony Xperia 5 IV Nasıl Bir Telefon Olacak?

Güvenilir Çin kaynaklarından paylaşılan gönderilerde Xperia 5 IV’un bazı kilit özellikleri ortaya çıkarıldı. Bildirilenlere göre akıllı telefon Qualcomm’un en güçlü yonga setlerinden biri olan Snapdragon 8 Gen 1 Plus modeli ile desteklenecek. Akıllı telefonun bu güçlü işlemci ile amiral gemisi performans sunacağını sizlere bildirelim.

Bu amiral gemisi yonga setine 8GB/12GB RAM seçeneklerinin eşlik edeceği de bildirildi. 128GB/256GB dahili depolama seçenekleri de kurulumda yer alacak. Oldukça kompakt olan akıllı telefon 6.1 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelebilir. Telefonun piyasaya sürülme programına bağlı olarak işletim sistemi kısmında Android 13 işletim sistemini görebiliriz.

Telefonun pil sisteminde ise 5.000 mAh kapasiteli büyük bir batarya yer alacak. Qi kablosuz şarj desteğinin de pil sisteminde hazır olacağı bildirildi. Optik kısımda ise arkasındaki üç lensin hepsi 12 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Öndeki selfie lensi de 12 Megapiksel olacak. Yılın son aylarında tanıtılması beklenen akıllı telefonun yeni gelişmeleri için takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu