Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K30 kesmediyse Redmi K30 Pro verelim abime

Bir süre önce tanıtılan Redmi K30 serisinden sonra herkesin gözü yen inesil amiral gemisi Redmi K30 Pro modeline çevrilmiş durumda. İşte son sızıntılar…

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi özellikle Hindistan pazarında rekor üstüne rekor kırıyor. Çin pazarında eskisi gibi talep görmese de Xiaomi Resmi ailesini büyütmeye devam ediyor. 10 Aralık tarihinde hatırlayacağınız üzere Redmi K30 4G ve Redmi K30 5G versiyonları ile tanıştık. Geçtiğimiz günlerde ise Xiaomi resmi bir duyuru yaptı ve Redmi K30 Pro serisinin de aileye katılacağını söyledi. Buradaki en önemli detay şu; K30 Pro serisinin 4G versiyonu olmayacak.

Bugün gelen bilgilere göre telefonun tasarımı aynen K30 5G versiyonunda olduğu gibi olacak. Bu noktada bir fark olacak zira telefonda 120Hz tarama hızına sahip OLED bir panel bulunacak. Bu da Xiaomi‘nin OnePlus markasından önce bu teknolojiyi bizlere tanıtabileceğini gösteriyor. Bununla birlikte ekranda çift selfie kamera deliği yine devam edecek. Yonga seti tarafında ise tam bir bilinmezlik var.

Gelen ilk bilgiler bize X55 modem kullanılan Snapdragon 865 yonga setinin telefona eşlik edeceğini söylüyordu. Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Group China’nın başkanı ve Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing, MediaTek 1000L çip lansmanında konuştu ve bu konuşma sonrasında K30 Pro serisinde MediaTek 1000L yonga seti kullanılacağı yorumları yapılmaya başlandı.

Detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu