Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Bataryası ile 3310’a kafa tutacak olan Xiaomi Huami Amazfit Ares tanıtıldı!

Sporculara hitap eden GPS destekli Huami Amazfit Ares, dikkat çekici pili ile birlikte tanıtıldı! İşte Xiaomi’nin yeni sporcu saati!

Giyilebilir teknoloji pazarına gerek kendi adıyla, gerekse alt markalarının adı ile yatırım yapan Xiaomi, sporcuları düşünerek GPS destekli Huami Amazfit Ares‘i tanıttı. Daha öncesinde de Amazfit logosu altında akıllı saatler üreten şirket, geçtiğimiz aylarda Haylou‘yu da bu sektöre dahil etmişti. Alt markalarının yanı sıra Mi Watch serisi ile kendi bünyesindeki ürünleri pazara sunan Xiaomi, Amazfit Ares isimli modelini Huami çatısı altında, sağlam yapılı ve işe yarar fonksiyonları ile birlikte akıllı saat sektörüne kazandırdı.

Huami Amazfit Ares

1.28 inç büyüklüğünde 2.5D Corning Gorilla Glass korumalı 176 x 176 piksel çözünürlüğündeki ekranı ile birlikte mesajları, e-postaları bildirimleri ve hava durumunu takip etmenizi sağlayan Huami Amazfit Ares, diğer akıllı saatlerde de karşımıza çıkan kalp atış hızı monitörünü de üzerinde barındırıyor. Tüm bunların yanı sıra FirstBeat adı verilen özellik ile Egzersiz Etkisi (ET) ve Egzersiz Yükü (TD) gibi birçok ölçümü profesyonel sporculara sunuyor. Tomtom, Samsung ve Huawei gibi bazı üreticilerin de saatlerinde bulundurduğu bu özellik, sporcular için oldukça yararlı oluyor.

Huami Amazfit Ares

70‘den fazla spor modu ile birlikte 200 mAh kapasiteli pili bizlerle buluşturan Huami Amazfit Ares, sadece izleme modunda kullanıldığında tek şarj ile tam 90 günü tamamlayabiliyor. GPS dahil tüm fonksiyonları aktif bir şekilde kullanıldığında ise 14 gün boyunca aktif kalabiliyor. Siyah ve Yeşil renk seçenekleri ile beraber Bluetooth 4.2 ile akıllı telefonlara bağlantı kuran saat, 70 dolarlık (475+vergiler) bir fiyat etiketi ile pazara sunuluyor. Aynı zamanda saatin ülkemizde de satışa sunulacağı söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu