Akıllı TelefonGenelMobiroller

En İyi 5 5G Destekli Telefon: Fiyat ve Performans Odaklı

Listemizde fiyat performans odaklı en iyi 5 5G destekli telefon modelini listeledik. İşte Eylül 2021 itibariyle en iyi 5 5G destekli telefon.

Dünyada 5G ulaşılabilirliği ve yaygınlığı her geçen gün artmaya devam ediyor. Çipset ve telefon üreticileri devleri 5G teknolojisine önem vermeye geçtiğimiz yıl itibariyle başlamışlardı bile. Bu konuda çok atılım ve ilerleme kaydeden telefon üreticileri, birçok 5G destekleyen telefonlarını çoktan piyasaya sürdü. Ülkemizde de 2023 yılında 5G bağlantısı halkın kullanımına sunulacak. Tüketicilerimizin 5G destekli telefonlara olan ilgisi bir hayli yüksek. Ülkemize gelmesine pek bir süre kalmayan 5G teknolojisine halkımız oldukça ilgi gösteriyor. Bu yeni teknolojiye hazır olmak isteyen kullanıcıların, 5G destekli telefonlara olan talebi artmaya başladı. Tüketicilerine karşı uygun fiyat politikasına sahip olan yeni nesil teknolojiyi hedefleyen markaların güncel 5G destekli fiyat performans odaklı telefonlarını sizler için derleyip listeledik. Tekrardan belirtelim, bu listedeki bütün telefonlar 5G desteğine sahip. İşte En İyi 5 5G Destekli Telefon:

Poco M3 PRO 5G

Listemizin ilk sırasında bulunan Poco M3 PRO modeli, yeni nesil Dimensity işlemcisi ve gelişmiş kamera özellikleri ile dikkat çekiyor ve fiyat performans konusunda kullanıcılarına tatmin edici bir deneyim yaşatıyor. Cihazın 4/64 GB opsiyonunun ortalama satış fiyatı en düşük 2.845 TL civarında.

POCO M3 Pro 5G

Redmi Note 10 5G 

Listemizin ikinci sırasında bulunan Redmi Note 10 5G, etkili kasa tasarımının yanı sıra yüksek güç ve ergonomiklik sunuyor. Cihaz ayrıca en son tasarım sistem iyileştiricisine sahip. Bu size her zaman akıcı ve hızlı yanıt veren bir deneyim sunacak. Güçlü kamera ve işlemciye sahip cihazla istediklerinizi elde edebileceksiniz. Cihazın ortalama satış fiyatı 3.214 TL‘den başlıyor.

Redmi Note 10 5G

Xiaomi Redmi K30 5G

Redmi K30 5G, gelişmiş performans özellikleri ve çift ekran altı selfie kamerası ile dikkat çekiyor. Üstün performans detayları sayesinde akıcı ve dinamik bir telefon kullanımı sağlayan ürün, gelişmiş bataryası sayesinde gün boyu rahat ve keyifli bir deneyimi de beraberinde getiriyor. Cihazın ortalama satış fiyatı 3.889 TL civarında.

Redmi K30 Extreme ​​Edition

Daha Güçlü 5G Destekli Modeller

OnePlus Nord N10 5G   

Geniş ekranlı, hızlı ve ergonomik OnePlus Nord N10 5G, akıllı telefon kullanım konforunuzu doğrudan artırıyor. Ekran özellikleri ile kendi segmentinde bir adım öne çıkan cihaz hem görsel içerikleri yüksek kalitede deneyimlemenize hem de iş ve işlemleri son derece hızlı biçimde gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Cihazın satış etiketi yaklaşık 4.099 TL civarında.

Oneplus Nord N10 5G

OnePlus Nord CE 5G 

Yukarıdaki modelimizin daha gelişmiş versiyonu olan OnePlus Nord’u N10’un büyük ağabeyi olarak tanımlayabiliriz. Güçlü Snapdragon işlemcisi ve ekran altı selfie kamerasına sahip. Modern tasarımı ile dikkat çeken Nord CE, OnePlus’un kalitesini maksimum düzeyde bizlere sunuyor. Her alanda sizi üzmeyecek ve destekleyecek olan telefonun ortalama satış fiyatı 4700 TL’den başlıyor.

En İyi 5 5G Destekli Telefon

Bu listemizdeki telefonlar ile yakında ülkemizde olacak 5G teknolojisine hazır olabilirsiniz. Yeni listelerimiz için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu