Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiVideo İncelemelerXiaomi

Xiaomi Mi 8 inceleme videosu! Gri alan kalmayacak!

Xiaomi yeni nesil amiral gemisi Xiaomi Mi 8 ve Mi 8 Explorer Edition modellerini 31 Mayıs tarihinde tanıttı ve tanıtmasıyla birlikte de yer yerinden oynadı. Zira amiral gemisi katili olarak gösterilen Xiaomi Mi 8 fiyatı ve sunduğu özellikler ile aklımızı başımızdan aldı. Bir süredir kullandığımız Xiaomi Mi 8‘e oldukça fazla alıştık. Çin ROM’u yüklü olmasına rağmen kullanmaktan oldukça keyif aldığımız Xiaomi Mi 8 inceleme videosu ile karşınızdayız. Bu videoyu özellikle Xiaomi Mi 8 alacak olan kişilerin dikkatle izlemesini öneriyoruz zira tüm detayları ile telefonu sizlere anlattık.

Xiaomi Mi 8 inceleme videosu

6,21 inç ekrana sahip olan Xiaomi Mi 8 ekran kasa oranının %84 seviyelerinde olmasından dolayı hiçte 6 inç üzeri bir telefon kullanıyormuşuz hissiyatı bırakmadı. Xiaomi Mi 8‘in kamera tarafında bizce ufak bir güncellemeye ihtiyaç duyduğunu da belirtelim. Pil tarafında bizi tek kelimeyle kendine hayran bırakan Xiaomi Mi 8 7000 serisi alüminyum ve Gorilla Glass 5 cam koruması ile de malzeme kalitesini bambaşka bir boyuta taşıyor.

Dilerseniz lafı çok fazla uzatmadan merakla beklediğiniz Xiaomi Mi 8 incelemesine geçelim ve telefon bize ne sunuyor buna yakından bakalım. Lütfen kanala abone olmayı ve videoyu da beğenmeyi unutmayın…

Ohaa falan olduk yani! Xiaomi Mi 8 pil testi!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu