Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei gözlük satışa sunuluyor! Yaz bitmeyeydi iyiydi

Huawei gözlük tanıtımı yaptıktan sonra en merak edilen ürünlerden birisi haline gelen Huawei akıllı gözlük satışa başladı. Peki fiyat?

Huawei geçtiğimiz mart ayında yaptığı bir lansmanda P30 ve P30 Pro tanıtımı sırasında oldukça farklı görünen akıllı gözlük tanıtımı da yaptı. Böylece Google’dan sonra Huawei’nin de gözlük işine girdiğini gördük. Bu gözlük sanal gerçeklik gözlüğü gibi bir ürün değil ve tamamen günlük kullanım için Gentle Monster ile birlikte geliştirilen bir ürün. Daha önce bu ürünün haberlerini sizlerle paylaşmıştık ve gördüğümüz kadarıyla Huawei gözlük tarafında da farklı bir inovasyon ortaya koymak için ciddi bir çalışma içinde. Gözlüğün ekranı ya da projeksiyon gibi bir tasarımı yok. Tamamen sesli görüşme imkanı sunan bu gözlük asistan hizmetlerine ulaşmanızı ve kulağınıza gelen yerdeki gözlük sapından verdiği titreşimler ile sesi algılamanıza imkan sağlıyor.

Gentle Monster’ın resmi web sitesi akıllı gözlük serisini 1999 yuan (284 $) ve 2499 yuan (355 $) fiyatlarında piyasaya sürdüğünü görüyoruz. Huawei’nin yaptığı açıklamaya göre gözlükler 6 Eylül tarihi itibariyle satışa sunulacak. Ülkemizde de satışının düşünüldüğü bu gözlüklerin Türkiye satış fiyatlarının ise 3.000 TL üzerinde olacağını öngörüyoruz.

Gözlüğün en güzel tarafı ise bluetooth kulaklık vb bir ürün kullanmadan tamamen titreşim yoluyla size görüşme yapmanızı sağlaması. Bu sayede karşıda konuştuğunuz kişinin sesi de dışarıdan duyulamıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu