Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme C11 Türkiye pazarına giriş yaptı!

realme C11 Türkiye pazarına uygun fiyatı ile giriş yaptı. Peki, realme’nin yeni modeli özellikleri ile kullanıcılara neler sunuyor?

Türkiye pazarında adından söz ettirmeyi kısa sürede başaran realme, yeni telefonlarını Türk kullanıcılar ile buluşturmaya devam ediyor. Firmanın geçtiğimiz haftalarda tanıttığı uygun fiyatlı modeli realme C11 Türkiye pazarında satışa sunuldu. Ülkemizde uygun fiyat politikası izleyen firma, bu modeli için 2.699 TL fiyat biçmiş durumda. Teknosa, MediaMarkt ve  Vatan Bilgisayar mağazalarında satılacak olan telefon bakalım özellikleri ile bizlere neler sunuyor?

realme C11 özellikleri neler?

realme C11’de 6.52 inç büyüklüğünde 1600 x 720 çözünürlüğünde LCD ekran yer alıyor. Bu ekran çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass 3+ teknolojisi ile korunuyor. Telefonun kalbinde 2.3 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek Helio G35 yonga seti ve 3 GB LPDDR4X RAM yer alıyor.

32 GB dahili depolama birimli sürümü ile satışa sunulan telefonda 256 GB’a kadar microSD kart desteği de bulunuyor. realme’nin yeni arayüzü olan Android 10 tabanlı realme UI ile akıcı bir deneyim sunan C11 kamera konusunda da segmentine yakışır bir deneyim sunuyor.

Telefonun arka tarafında 13 Megapiksel f/2.2 diyafram değerine sahip ana kamera + 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü yer alıyor. Ön tarafta ise damla çentik stilinde 5 Megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Arka kamerada geniş açılı çekim modu ve düşük ışıklı ortamlar için Süper Gece Manzarası modunun da bulunduğunu belirtelim.

Realme C11 Türkiye

Su sıçramalarına karşı koruma sağlayan P2i sertifikasına sahip olan C11’de artık çoğu telefonda göremediğimiz 3.5mm kulaklık girişi de yer alıyor. 5.000 mAh gibi oldukça yüksek kapasiteli bataryası ile uzun kullanım süresi sunan C11, bakalım Türkiye pazarında beklediği ilgiyi görecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu