Güncel Teknoloji HaberleriOyun HaberleriPC OyunlarıTeknoloji

GTA 5 Epic Games Store’da ücretsiz oldu! Link içeride koş koşşş

Rockstar Games’in en sevilen serisi Grand Theft Auto’nun son oyunu Epic Games Store’da ücretsiz olarak yayınlandı! İşte karşınızda ücretsiz GTA 5!

Oyun tarihinin en efsane serilerinden biri olan Grand Theft Auto, birçok yapımı ile oyuncuların gönlünde taht kurmuştu. Ülkemizde de her jenerasyondan insanın delilercesine oynadığı, “San Andreas oynamayan çocukluğunu yaşamamıştır abi!” gibi iddialı söylemlerin mimarı olan GTA’nın oldukça sevilen oyunu GTA 5 Premium’u , Epic Games Store’da ücretsiz olarak yayınlandı. Steam‘de %12 indirimli bir şekilde listelenen ve 183,91 TL gibi yüksek bir fiyat ile bizleri karşılayan oyun, son yıllarda verdiği ücretsiz oyunlarla gönlümüzde taht kuran Epic Games Store’a da fazlasıyla oyuncu çekmeyi başardı.

Her hafta bir, iki, üç; sayısı belirsiz birçok oyunu ücretsiz olarak yayınlayan, oyunları yayınlamadan bir hafta öncesinde de isimlerini açıklayan Epic Games Store, geçtiğimiz hafta “Gizemli oyun” olarak tanımladığı GTA 5’i akıl almaz bir şekilde ücretsiz sunuyor. Hemde birkaç günlüğüne değil, kütüphanenize eklediğinizde sonsuza kadar sizin olacak bir şekilde. 21 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile GTA 5’in Premium (Multiplayer destekli) sürümünü oyunu kütüphanesine ekleyen herkese verecek olan mağaza, yoğun bir trafiğe de maruz kalıyor. Ücretsiz GTA 5 o kadar ilgi görmüş olacak ki; Epic Games Store’un ana sayfasına ulaşmak imkansız diyebiliriz.

Ancak sakin olmak sizin için oldukça avantajlı olacaktır. Neticede 21 Mayıs’a kadar oyunu kütüphanenize ekleme fırsatınız var. Duyuru henüz yeni yapıldığından sitede fazlasıyla yoğunluk var; lakin bu yoğunluk önümüzdeki 7 gün içerisinde oldukça azalacaktır. Eğer GTA 5’i ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza kurmak isterseniz Epic Games Store‘un (buraya tıklayarak indirebilirsiniz.) bilgisayar uygulamasını cihazınıza kurmanız gerekiyor. Uygulamayı kurduktan sonra yapmanız gereken tek şey ise GTA 5’i aratıp kütüphanenize eklemek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu