Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S23 için Kötü Haber Geldi

Samsung’un ekran altı kamera macerası bir süre daha ötelenecek gibi. Galaxy S23 ailesinde bu teknolojinin yer almayacağı söyleniyor.

Güney Koreli teknoloji devi bir aksilik olmazsa Ocak ya da Şubat ayında karşımıza Galaxy S23 ailesi ile çıkacak. Bu sefer tasarımsal açıdan büyük yenilikler yapması beklenen Samsung’un, yeni teknolojilere de yer vermesi bekleniyordu. Ancak son gelen bilgiler durumun böyle olmayacağını gösteriyor.

Ianzuk takma adlı bir kullanıcı, tedarik zincirindeki kaynaklara atıfta bulunarak, Samsung’un ekran altı kamera teknolojinin kalitesine pek güvenmediğini iddia etti. Kaynak, ekran altı kameraların henüz geleneksel ön kameraların kalitesiyle eşleşmediğine inanıyor. ZTE ve Xiaomi’de de benzer sorunlar vardı. Ayrıca ekran altı çözümleri denediler, ancak tüm sorunları çözemediler.

1.799 dolarlık Samsung Galaxy Z Fold 3’ün bile selfie çekimlerinin kalitesi normal bir kameradan daha düşüktü. Bu nedenle kaynağa göre Samsung, bu tür kameralarla premium bir seri çıkarmayacak. Daha önce Galaxy S23’teki ön kameraların 12 megapiksel çözünürlüğe sahip daha güçlü görüntü sensörleri alacağı bildirilmişti. Muhtemelen 12 Megapiksel çözünürlüğünde nokta çentikli ön kamerayı yine göreceğiz.

Galaxy S23

Arka kamera tarafında ise Samsung’un bu yıl 200 Megapiksel çözünürlüğe geçiş yapması bekleniyor. Güney Koreli firmanın fiyat açısından nasıl bir yol izleyeceği Apple’a bağlı. Eylül ayında Apple’ın tanıtacağı iPhone 14 serisinin 100 dolar daha pahalı olması bekleniyor. Bu beklenti gerçekleşirse Samsung da yeni canavarlarının fiyatlarını 100 dolar artırabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu