Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find N2 Flip Dünya Çapında Satışa Sunulacak

Sabırsızlıkla beklediğimiz OPPO Find N2 Flip için sevindirici bir açıklama geldi. OPPO telefonu birçok ülkede satışa çıkaracak.

2 günlük sürecek OPPO Inno Day 2022 konferansı dün başladı. Şirket ilk gün OHealth H1, Air Glass 2 , MariSilicon Y Bluetooth ses işlemcisi ve AndesBran akıllı bulut başta olmak üzere bazı tanıtımlar gerçekleştirdi. OPPO’nun asıl beklenen ürünleri ise bugün görücüye çıkacak. Katlanabilir telefonlar OPPO Find N2 Flip ve OPPO Find N2’den söz ediyoruz.

OPPO etkinliğin ilk gününde beklenmedik şekilde telefonların resmi görsellerini ortaya koydu. Geçen yıl aralık ayında tanıtılan OPPO Find N sadece Çin’de satışa sunuldu. Devamı olacak OPPO Find N2 de ne yazık ki Çin’e özgü bir telefon olacak. OPPO buna gerekçe olarak uygulama uyumluluğunu gösteriyor.

OPPO Find N2 Flip Dünyaya Açılıyor

Dikey yönlü katlanabilen Find N2 Flip ise küresel pazarlarda piyasaya sürülecek. Ancak telefonun hangi ülkelerde satışa sunulacağı açıklanmadı. Türkiye dileriz bu bölgelerden biri olur.

Sızıntılara göre OPPO Find N2 Flip’te 6.8 inç büyüklüğünde katlanabilir ekran, 3.26 inç kapak ekranı, MediaTek Dimensity 9000+ işlemci, 50MP (geniş) + 8MP (ultra geniş) çift kamera sistemi, 32 MP ön kamera, ColorOS 13, 4.300 mAh pil ve 44 W hızlı kablolu şarj desteği yer alacak. Telefon, 950 dolardan başlayan fiyatlardan satışa sunulacak. Find N2 Flip bu segmentte fiyat noktasında en uygun fiyatlı model olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu