Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu 17 bu tasarımı ile parayı alır! O nasıl ön kamera aslan parçası?

22 Nisan tarihinde tanıtılacak olan Meizu 17 ile ilgili çok ilginç bir görsel ortaya çıktı. Bu nasıl bir ön kameradır diyeceksiniz. İşte o tasarım…

Çinli üretici Meizu, ülkemizde de temsil edilen üreticilerden birisi. Meizu kendisi temsil edilmese de bir distribütör vasıtası ile Meizu telefonlara zamanında ulaşabildik ve Türkiye’de de oldukça iyi satış rakamlarına ulaştı. Meizu 16th modeli ile ülkemiz pazarında efsaneleşen üretici 13 aydan beri bu telefona güncelleme vermemesi ile de öne çıkıyor. 22 Nisan tarihinde tanıtılacak Meizu 17 ise mobil pazara ciddi anlamda hareket getirecek gibi görünüyor.

Bugün ortaya çıkan bir görsel telefonun tasarımını ortaya koydu ve özellikle ön kamera deliği konusunda hepimiz şok geçirdik. Infinty-O yani ekran içinde kamera tasarımı ile gelecek yeni telefonun ön kamerasına gelin birlikte bakalım…

Telefon bize fiyat tarafında ne sunacak henüz kesinlik kazanmasa da teknik detay tarafında birçok bilgi sızdırıldı. Gelin bunları hatırlayalaım.

Meizu 17 Teknik Özellikler

6,5 inç boyutunda 2340x1080p Full HD+ çözünürlükte ve 90Hz tarama hızında AMOLED bir ekran ile gelecek telefon Snapdragon 865 yonga setinden güç alacak. Arkadaki ana kameranın 64 megapiksel olacağını belirtelim ama diğer kameraların detayları şimdilik bilinmiyor. Bununla birlikte 256GB Hafıza ve 12GB RAM telefona eşlik edecek. Biz daha düşük hafıza ve daha düşük RAM güçlerinin de fiyat performans açısından pazara sunulacağını düşünüyoruz.

4.500 mAh ve 30W hızlı şarj desteğinin de telefonda olacağı gelen sızıntı bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu