Akıllı SaatGenelGiyilebilir TeknolojiMobirollerOnePlus

OnePlus Watch Seveceğiniz Bir Özelliğe Kavuşuyor

Geçtiğimiz gün tanıtımı gerçekleşen uygun fiyatlı akıllı saat OnePlus Watch, saat kullanıcıların aradığı bir özelliğe kavuşabilir.

OnePlus’ın uzun zamandır beklenen akıllı saati OnePlus Watch geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Uygun fiyatlı akıllı saatin teknik özellikler noktasında dolu bir saat, fakat pek çok akıllı saat kullanıcının aradığı bir özellik olan ekran sürekli açık işlevi ne yazık ki saatte yer almıyor. Resmi forumda yayınlanan yeni derinlemesine bir inceleme bu özelliğin saate neden konmadığı ve ileride dahil edilebileceği yönünde açıklamalar içeriyor.

OnePlus’ın akıllı saati tek şarjla normal kullanımda 14 güne kadar kullanım süresi sunabiliyor. Şirketin açıklamasına göre Ekran Sürekli Açık özelliğinin eklenmesi durumunda pil kullanım süresinde ciddi bir düşüş söz konusu olacak. hatta güç tüketimi %50 oranında artabilir. Fakat şirket yine de bu özelliğin önümüzdeki süreçte bir OTA güncellemesine dahil edileceği ihtimali üzerinde duruyor.

OnePlus Watch

Ekran sürekli açık özelliği fazla pil tüketiyor olsa da, OnePlus’ın bu özelliği saate dahil edip kullanıp kullanmama seçeneğini tüketicilere bırakması gerekiyor. Halihazırda bazı akıllı saat üreticileri bu özelliği kullanıyor ve hatta günün saatlerine göre açma/kapama ayarlamaları yapabiliyor. Sözünü ettiğimiz saatlerden biri de Amazfit GTR.

OnePlus’ın akıllı saat için yayınladığı incelemede ekran tarafındaki önemli bir gelişmenin altı çiziliyor. OnePlus, ekran mimarisinin alt katmanını optimize ettiklerini ve kare hızını endüstrinin 30 fps standardından 50 fps’ye çıkardıklarını söylüyor. Bu, OnePlusWatch’un uzun pil ömrüne sahip en akıcı akıllı saatlerden biri olmasını sağlıyor.

OnePlus ayrıca yeni bir güncelleme kapsamında kullanıcıların akıllı saate hazır mesajlar atayabileceklerini ifade ediyor. 159 $ / 159 € fiyat etiketi taşıyan saatin özelliklerine göz atalım şimdi

OnePlus Watch özellikleri

  • 1,39 inç büyüklüğünde 454 x 454 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran, 326PPI, çizilmeye dayanıklı safir cam
  • Android 6.0 veya üstü için destek
  • Koşu otomatik egzersiz algılama dahil 110’dan fazla egzersiz modu
  • Yüzücüler için nabız, mesafe, kalori, hız izleme ve SWOLF puanı gibi ölçümleri gösterir.
  • İvme sensörü, Jiroskop sensörü, Jeomanyetik sensör, Optik kalp atış hızı ve kan oksijen sensörü, Ortam ışığı sensörü, Hava basıncı sensörü, Kapasitans sensörü
  • Suya dayanıklılık (5ATM / 50 Metre + IP68)
  • Bluetooth 5.0 LE, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou
  • Bağımsız müzik çalma için 4 GB depolama alanı
  • Çağrı yanıtlamak için mikrofon ve hoparlörler
  • Boyutlar: 46,4 × 46,4 mm × 10,9 mm; Ağırlık: Klasik 45g (kayışsız) 76g (kayışla), Cobalt Limited Edition 45g (kayışsız), 67g (kayışla)
  • 402mAh pil, normal kullanım için 14 gün pil süresi, uyku kan oksijen izleme açık 5 gün pil süresi, GPS ile 25 saat sürekli egzersiz, 20 dakika şarj ile bir haftalık kullanım
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu