Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 7 tanıtılmadan satışa sunuldu! İşte Xiaomi Mi 7 fiyatı

Xiaomi Mi 7 tanıtım tarihinin gecikmesi nedeniyle kullanıcıları üzülmüş olsa da, şirket telefon için belirlediği fiyatla gönülleri alacağa benziyor. Merakla beklenen Mi 7, Xiaomi’nin resmi sitesinde satışa sunuldu. Xiaomi Mi 7 fiyatı oldukça rekabetçi görünüyor.

Xiaomi Mi 7 fiyatı
Xiaomi Mi 7 fiyatı

Telefonun 6GB RAM ve 64GB depolama seçeneği için 2.799 yuan / 439 $’dan listelendi. Xiaomi Mi 6’nın aynı belleğe sahip modeli geçen yıl 360 $’dan satışa sunulmuştu. 2017’nin özellikle ikinci yarısında telefon fiyatlarında yaşanan artış ve Mi 7’nin yeni nesil donanımlar barındırması göz önüne aldındığında açıklanan fiyatı telefonu bir hayli rekabetçi yapıyor. Üstelik Mi 7 halihazırda birçok amiral gemi telefonun yarı fiyatına sahip görünüyor.  Telefonun 6GB + 128GB seçeneği içinse 3.299 yuan / 525 $ fiyatın belirlendiğini görüyoruz.

Yukarıdaki görüntüde fiyatın yanında Xiaomi Mi 7’nin tasarım detayları da net bir şekilde karşımıza çıkıyor. Daha önceki sızıntılarla örtüşen görüntüde Mi 7’nin çentik bir tasarıma ve alt bölümde oldukça ince bir çerçeve barındırdığı görülüyor. Telefonun özellikleri arasında Snapdragon 845 işlemci, kablosuz şarj, ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ve 3D yüz tanıma teknolojisi yer alıyor.

Mi 7, şirketin 23 Mayıs tarihinde düzenleyeceği bir etkinlik kapsamında tanıtılacak.

 

Asus Zenfone Max Pro M1 peynir ekmek gibi satıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu