Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Çift kameralı Galaxy S8 ortaya çıktı

Çift kameralı Galaxy S8 modeli tanıtılacak mı? Galaxy S8 ve Galaxy S8+ lansmanı öncesinde telefonların çift kameraya sahip olacağı yönünde bazı haberlerle karşılaşmıştık. Ancak telefonlarda 12 megapiksel çözünürlüğünde Sony üretimi tek bir kamera sensörü yer aldı.

Çift kameralı Galaxy S8
Çift kameralı Galaxy S8

Uzak Doğu’dan gelen yeni bir görüntü çift kameraya sahip Galaxy S8 prototipini ortaya çıkardı. Yayınlanan görüntülerde iddiaya göre Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde çift kamera özelliğini test ediyor. SM-G955F model numarasına sahip telefonun arka bölümünde çift kameranın yanında LED flaş ve nabız ölçer sensörü yer alıyor. Ayrıca cihazın üzerinde parmak izi tarayıcısının olmadığı görülüyor. Bunun da parmak izi okuma sensörünün ekrana gömülü bir şekilde dizayn edildiğini ortaya koyuyor.

Samsung’un son sürüme geçmeden üst seviye akıllı telefon modellerinden çok sayıda prototip geliştirdiği bilinmiyor. Söz konusu sızıntılar Galaxy S8 prototiplerinden biri olabilir. Samsung’un çift kameraya sahip ilk telefonunun Galaxy Note 8 olması bekleniyor. Uzun lafı kısası şu; çift kameralı bir Galaxy S8 prototip aşamasında denenmiş ama anladığımız kadarıyla bu prototip hayata geçirilmemiş. Bakalım önümüzdeki dönemde nasıl gelişmeler ortaya çıkacak?

Xiaomi Mi 6 görüntüleri gelmeye devam ediyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu