Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note 10 tanıtım tarihi belli oldu (mu)!

Samsung Galaxy Note 10 tanıtım tarihi belli mi oldu? Bu noktada Güney Kore’den gelen bilgilere bakılırsa telefonun tanıtım tarihi Note 9 ile neredeyse aynı güne denk geliyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Galaxy Note 10 tanıtım tarihi 10 Ağustos

Samsung geçen yıl Galaxy Note 9’u 9 Ağustos tarihinde duyurdu. Galaxy Note 10 içinse tanıtım tarihinin 10 Ağustos olduğu iddia ediliyor. Telefonun tanıtımına iki ay kadar bir süre var ve süre zarfında Note 10 cephesinde bir çok gelişme yaşanacaktır.

Galaxy Note 10’un Note 10, Pro model ve 5G şeklinde üç versiyonunun olacağı tahmin ediliyor. Standart Galaxy Note 10 ve Pro modelin nasıl bir tasarıma sahip olacaklarını son dönemde ortaya çıkan renderlarda gördük. 5G modelin de Pro ile benzer özelliklere sahip olması bekleniyor.

Galaxy Note 10’da 6.3 inç, Galaxy Note 10 Pro’da 6.8 inç büyüklüğünde ekranlar yer alacak. Yeni Note serisi telefonlarda tasarım tarafında radikal değişiklikler göreceğiz. Arkadaki kameralar artık dikey halde ve ekrana gömülü ön kamera merkeze taşınıyor. Bir diğer önemli gelişme ise Note 10 serisi telefonlarda artık 3.5 mm kulaklık girişinin yer almayacak olması.

Samsung Galaxy Note 10 her açıdan karşınızda!

Samsung Galaxy Note 10 Pro tüm ihtişamıyla karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu