Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG V10 için önemli bir güncelleme yayınlandı!

Android 7.0 Nougat sürümüne yükseltileceği geçtiğimiz günlerde açıklanan LG V10 modeli için şu sıralar önemli bir güncelleme yayınlandı. LG’nin Avrupa’da dağıtıma sunduğu güncelleme beraberinde önemli önemli geliştirme ve iyileştirmeler getiriyor. OTA (şebeke sunucuları) üzerinden dağıtılan güncelleme ek olarak şubat ayı güvenlik yamalarını içeriyor.

LG V10 için güncelleme yayınlandı

267 MB büyüklüğünde olan yeni yazılım telefonun Android sürümünü değiştirmezken, arayüzde ciddi bir performans artışı sağlıyor. Telefonun kullanılabilir ve işlevselliğini artırmaya yönelik birçok iyileştirmenin yapıldığı güncellemenin kısa süre içerisinde ülkemiz kullanıcıları için de yayınlanması bekleniyor. Dilerseniz LG V10 telefonunuzda “Ayarlar> Telefon hakkında > Yazılım güncellemeleri” yolunu izleyerek güncelleme kontrolü gerçekleştirebilirsiniz.

LG V10

Son olarak; V10 için Android 7.0 Nougat güncellemesi yaz döneminde dağıtıma sunulacak. Güncelleme birlikte LG’nin halihazırda birçok telefonda yer verdiği LG UX 5.0 adlı kullanıcı arayüzü V10 kullanıcılarıyla buluşacak.

Xperia XZ Premium ön siparişte! Fiyat belli oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu