Güncel Teknoloji HaberleriOtomobilTeknoloji

Sadece 1 adet üretilen Ferrari P80/C tanıtıldı! Araba değil uzay mekiği!

Otomobili hobi haline getiren bazı araçlar vardır. Bunlar bazıları için klasik otomobillerdir, bazıları içinse bunlar Super Sport denen canavarlardır. Takdir edersiniz ki bu tarz araçlara sahip olabilmek birçok kişi için imkansız bir durumdur. Bugün tanıtımı yapılan Ferrari P80/C ise dünya üzerinde sadece 1 kişi hariç herkes için imkansız bir durumdur. Ferrari‘nin tek bir kişi için özel olarak ürettiği P80/C, Ferrari‘nin efsane araçları 330 P3/P4 ve 1966 Dino 206 S modellerinden izler taşıyor ama asıl yola çıkılan model ise efsane yarış otomobili Ferrari 488 GT3.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Ferrari P80/C ile dünya sizin olacak!

Ferrari bu aracı yaptığı kişinin tamamen isteklerine göre aracın kokpitini dizayn etti. Koltukların ve direksiyonun tutuş şekli aracın sahibi için özelleştirilirken yolcu koltuğu da buna göre dizayn edildi. Kullanıcının ağırlığı ve boyuna göre hazırlanan bu aracın pekte küçük bir insan için yapılmadığını ise araç içi yapısından anlıyoruz.

Fiyatının belli olmadığı yeni nesil P80/C muhtemelen bir Arap şeyhi tarafından satın alınmıştır. Ya da Cristiano Ronaldo bunu da satın almış olabilir…

Mercedes CEO’su emekli oldu ve bakın ilk ne yaptı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu