Akıllı TelefonGenelXiaomi

Xiaomi Mi Mix 2 fiyatı, 2 çıkış tarihi ve son gelişmeler

Xiaomi Mi Mix 2 fiyatı, çıkış tarihi ve telefon hakkındaki son gelişmelerle karşınızdayız. Mobil dünyasının merakla beklenen telefonlarından Mi Mix 2 için geri sayıma geçildiğini söyleyebiliriz. Çin’den gelen son bilgiler telefon hakkında önemli detayları gün yüzüne çıkarıyor. Öncelikle ikinci nesil Mi Mix telefonun Fransız tasarımcı Philippe Starck tarafından tasarlanacağını belirtelim. Geçtiğimiz günlerde telefonun bir görüntüsü sızdırılmış ve Mi Mix 2’nin %95 seviyesinde ekran / kasa oranına sahip olacağı görülmüştü.

Xiaomi Mi Mix 2 fiyatı
Xiaomi Mi Mix 2 fiyatı

Yeni bir ses teknolojisinin kullanılacağı Xiaomi Mi Mix 2’nin 12 Eylül’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Eğer bu tarih doğru ise telefon iPhone 8’den önce çıkış yapacak. Mi Mix 2 hem zarif tasarımı hem de güçlü donanım özellikleriyle iPhone 8’in önemli rakiplerinden biri olacaktır. Xiaomi ayrıca kısa süre önce Mi Mix modelinin fiyatında ciddi bir indirim gerçekleştirmişti. Bu gelişme Mi Mix 2’nin tanıtım tarihinin yakın zamanda gerçekleşeceğini doğruluyor.

Xiaomi Mi Mix 2 fiyatı ve özellikleri

Telefonun 6 GB RAM / 128 GB ve 8 GB RAM / 256 GB versiyonları olacak. 6 GB RAM’e sahip modelin 599 dolar, 8 GB RAM’e sahip versiyonun ise 749 dolardan satışa sunulacağı gelen bilgiler arasında.

6 inç büyüklüğünde Japan Display üretimi bir ekranın kullanılacağı telefonda 12 megapiksel Sony IMX386 kamera sensörü kullanılacak. Telefonda çift arka kameranın kullanılıp kullanılmayacağı şu an için belli değil. Snapdragon 835 işlemcisinden güç alacak ikinci nesil Mi Mix’inön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Google Pixel kamera diğer Android telefonlara yüklendi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu