Akıllı SaatAppleGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji Haberleri

Apple, WatchOS 10.4 Sürümünü Duyurdu

WatchOS 10.4, çeşitli Apple Watch modelleri için duyuruldu. Sürüm, çeşitli hata düzeltmeleri ve fazlasını içeriyor.

Apple nihayet Apple Watch’taki bir soruna yönelik büyük bir düzeltme içeren watchOS 10.4’ü yayınladı. Apple, iPhone için bir sürü yeni ekleme ve değişiklikle birlikte gelen iOS 17.4’ten birkaç gün sonra güncellemeyi yayınlamaya karar verdi. Apple’ın en son watchOS 10.4 sürümü, getirdiği özellik ve değişikliklerin sayısı göz önüne alındığında büyük bir güncelleme. watchOS 10.4 ayrıca bazı Apple Watch modellerini etkileyen hayalet dokunma sorununa yönelik bir düzeltme de içeriyor.

Güncellemeyi merakla bekliyorsanız watchOS 10.4’ü iPhone’unuzdaki Apple Watch uygulamasından indirebilirsiniz. En son güncellemeyi yüklemek için tek yapmanız gereken uygulamayı Genel > Yazılım Güncellemeleri bölümüne giderek başlatmak ve en son sürümü yüklemek. Ancak Apple Watch’unuzun pil ömrünün yüzde 50’den fazla olduğundan ve bir güç kaynağına bağlı olduğundan emin olun. Ayrıca Apple Watch’un iPhone’unuzun kapsama alanında olması ve güvenli bir internet bağlantısına bağlı olması gerekir.

Belirtildiği gibi watchOS 10.4, emojiler, Doldurma Bildirimini Göstermek İçin Dokun ve daha fazlası gibi çok sayıda yeni ekleme getiriyor. Bunun dışında watchOS 10.4 güncellemesi, Apple Watch’taki hayalet dokunma sorununu da düzeltiyor. Daha fazla ayrıntı için aşağıdaki değişiklik günlüğüne göz atabilirsiniz.

watchOS 10.4, aşağıdakiler dahil yeni özellikler, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri içeriyor:

– Tam Bildirimi Göstermek İçin Dokunun ayarı artık bildirimi genişletmek için iki kez dokunmanıza olanak tanıyor
– Apple Pay’i AssistiveTouch ile Onayla ile kullanmak, ek güvenlik için bir şifre gerektirecektir ve yan düğmeye çift tıklamayı desteklemeyecektir
– Bazı kullanıcıların ekranda yanlış dokunuşlar yaşamasına neden olan bir sorunu çözer
– Bazı kullanıcılar için kişilerin Apple Watch ile senkronize edilmesini engelleyen bir sorunu düzeltir

Daha önce de belirtildiği gibi, en son watchOS 10.4 güncellemesi, Apple Watch’ta giyilebilir cihazın yanlış dokunuşları kaydetmesine neden olan ve devam eden bir sorunu düzeltiyor. Bazı kullanıcılar daha önce Apple Watch’un kullanımlarını engelleyen dokunuşlar kaydettiğinden şikayetçi olmuştu. Apple’ın watchOS 10.4 sürüm notlarına ilişkin sürüm notlarında, güncellemenin ekrandaki bir sorunu giderdiği belirtiliyor. Şirketin bir sonraki güncellemede sorunu çözdüğünü görmekten mutluluk duyuyoruz.

Bunun dışında watchOS 10.4 güncellemesi, bazı kullanıcıların Apple Watch’larındaki kişilerin senkronize edilmesini engelleyen bir sorunu da gideriyor. Apple ayrıca çok sayıda yeni eklemeyle birlikte macOS 14.1 ve VisionOS 1.1’i de piyasaya sürdü; bunlara da göz atmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu