Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S20 Lite muhteşem işlemcisi ile Geekbench’te görüldü!!! Yürü be Samsung!

Samsung’un bir süredir üzerine çalıştığı Galaxy S20 Lite, bugün Snapdragon 865 işlemcisi ile beraber Geekbench veri tabanında sızdırıldı.

Samsung‘un bu yıl piyasaya getirdiği S20 serisi,  pandemi(Covid-19) ve pahalı fiyat etiketleri nedeniyle iyi bir sonuç veremedi. 2020 yılının ilk yarısında meydana gelen kayıpların üstesinden gelmek isteyen dev şirketin,  bir ay arayla iki yeni telefon üzerine çalıştığı ortaya çıktı. Bunlardan ilki Ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S20 FE (Fan Edition) olurken, diğerinin ise bugün Geekbench veri tabanında sızdırılan S20 Lite olması bekleniyor.

Galaxy-S20-Lite-Geekbench

Geekbench listesine göre Galaxy S20 Lite, daha önce Sammobile sitesinde de ortaya çıkan SM-G781B model numarası ile gelecek. Buna ek olarak Samsung, S20 Lite modelinde, tıpkı amiral gemisi cihazlarda olduğu gibi Snapdragon 865 yonga setine yer verecek. Ayrıca bunu 6GB RAM  ile güçlendirecek.

Yazılım özelliklerine değinecek olursak cihaz; büyük olasılıkla yaklaşan One UI 2.5 arayüzü ile gelecek ve Android 10 tabanı ile çalışacak.

Skorlar hakkında konuşacak olursak S20 Lite, ilk sınavında iyi bir başarı elde etmeyi başardı. Tekli çekirdek testinde  737 puan alan cihaz, çoklu çekirdek testinde ise 2619 puan alarak güçlü bir işlemciye sahip olduğunu tekrardan göstermiş oldu.

Şu ana kadar cihaz hakkında bildiklerimiz bu kadar. Ancak yeni gelişmelerden ve sızıntılardan haberdar olmak için, bizi takip etmeye devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu