Akıllı TelefonAndroidGenel

Coca-Cola Akıllı Telefon Sızdırıldı: ColaPhone

Yeni bir rapora göre dünyanın bir numaralı içecek markası Coca-Cola ilk kez akıllı telefon duyuracak. Telefon, ColaPhone ismini taşıyacak.

Mobil dünyasının ünlü sızıntı kaynaklarından Ice Universe, Twitter sayfasında popüler içecek markası Coca-Cola‘nın piyasaya sürmek üzere olduğu ColaPhone adlı akıllı telefonunun ilk görselini paylaştı. Coca-Cola akıllı telefon pazarına giriş yapmaya hazırlanırken, sızdırılan telefona dair ilk bilgilere göz atalım.

Coca-Cola Akıllı Telefon Karşınızda

Cihazın teknik detayları hakkında henüz teknik bir bilgi yok. Sızan görüntüye bakılırsa ColaPhone, bir LED flaşla desteklenen çift arka kamera ile donatılacak. Arka panelde büyük bir Coca-Cola logosunu kırmızı renkte görüyoruz. Cihazın sağ tarafında ayrıca ses tuşlarını görebilirsiniz.

İddiaya göre Coca-Cola, ColaPhone’unu önde gelen bir akıllı telefon üreticisiyle geliştiriyor. Ancak hangi marka olduğu hala bilinmiyor. Yapılan yorumlarda bu şirketin realme veya başka bir Çinli marka olabileceği öne sürülüyor.

91Mobiles sitesinin aktardıklarına göre ColaPhone, realme 10 4G modeline oldukça benziyor. Kozmetik değişikliklere ek olarak, cihazın kullanıcı arayüzü Coca-Cola temasına dayalı olabilir. Ayrıca telefona özel aksesuarlar ve ambalajlar eşlik edebilir.

ColaPhone’un birinci çeyreğin sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefonun hedef pazarlarından biri Hindistan olacağı için uygun fiyatlı olmasını bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu