Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 10 III geliyor! Çıkmayan Candan Umut Kesilmez

Sony Xperia 10 III cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Tanıtım tarihi yaklaşan akıllı telefonun son detaylarına göz atıyoruz.

Sony akıllı telefon pazarında yaşam mücadelesi veredursun, Japon üretici diğer taraftan akıllı telefon tanıtımlarını sürdürüyor. Daha önce Mobil Dünya kongrelerini boş geçmeyen şirketin etkinlik her ne kadar ertelesen de birkaç hafta içerisinde akıllı telefon tanıtımlarına tekrar başlayacağını düşünüyoruz. Bunlarda ilki de orta segment Sony Xperia 10 III modeli olacak.

Daha önce render görüntüleri yayınlanan ve tasarım tarafında herhangi bir sürpriz yaşatmayacağı ortaya konan Xperia 10 III akıllı telefonun teknik özellikleri de yavaş yavaş şekilleniyor. Sony’nin klasikleşen tasarım anlayışını devam ettiren telefonda belirgin köşeli yapı ve arkada üçlü arka kullanımı sürüyor.

Sony Xperia 10 III kriter testinde ortaya çıktı

Geekbench kıyaslama platformunun veritabanında “Sony A003SO” adlı yeni bir Sony akıllı telefon ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre bu veriler Xperia 10 III’ün Japon versiyonuna ait.

Geekbench verileri söz konusu Xperia telefonun Android 11 işletim sistemiyle çıkış yapacağını ve içerisinde 6GB RAM barındıracağını gösteriyor. Geekbench performans testinde tek ve çoklu çekirdek testlerinde sırasıyla 601 ve 1821 puan alan telefona Qualcomm’un 8nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 690G işlemcisi güç verecek.

6 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü bir ekranın eşlik edeceği Xperia 10 III modelinde çift hoparlör ve yana konumlandırılan parmak izi tarayıcısı göreceğiz. Arkadaki üçlü kamera ise 12 megapiksel ana, 8 megapiksel süper geniş açı ve 8 megapiksel telefoto şeklinde olacak. Sony’nin Xperia10 III modelini şubat ayı içerisinde duyurması bekleniyor. Şirket aynı dönemde tepe model Xperia I 111 ve giriş seviyesi Xperia L5 modellerini de duracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu